Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se u Englesku

Song napustio Barcelonu i otišao na posudbu u West Ham

Alex Song
Foto: West Ham
30.08.2014.
u 17:55

- Drago mi je što sam došao ovdje, jedva čekam početi igrati. West Ham je ambiciozan klub i drago mi je što sam dio ovog projekta

Alex Song vraća se u Premiership, ovoga puta igrat će za West Ham. Kamerunski nogometaš prije dvije godine iz Arsenala se za 19 milijuna eura preselio u Barcelonu, ali se nije uspio nametnuti. Stoga je sad promijenio klub, a u West Hamu će biti na posudbi.

- Drago mi je što sam došao ovdje, jedva čekam početi igrati. West Ham je ambiciozan klub i drago mi je što sam dio ovog projekta. Igrajući u Španjolskoj razmišljao sam kako ću se jednog dana vratiti u Englesku, u ligu koja mi je jako puno toga dala. Ovo je važno i za moju obitelj koja se željela vratiti u London, rekao je Song. 

Song je za Barcu odigrao 65 utakmica, a postigao je svega jedan pogodak...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije