Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 2:1

Šok za Chelsea: Sunderland slavio na Stamford Bridgeu, Liverpool blizu naslova

Chelsea Sunderland
Foto: Press Association/Pixsell
19.04.2014.
u 20:46

Liverpool bi momčad Sunderlanda trebao barem odvesti na večeru. Nakon što su dečki Gusa Poyeta u prošlom kolu remizirali s Cityjem, danas su svladali Chelsea.

Nogometaši Chelseaja doživjeli su šok u 35. kolu engleske lige. Na Stamford Bridgeu su s 2:1 izgubili od Sunderlanda, posljednjeplasirane momčadi.

Liverpool bi momčad Sunderlanda trebao barem odvesti na večeru. Nakon što su dečki Gusa Poyeta u prošlom kolu remizirali s Cityjem, danas su svladali Chelsea i osim bodova za opstanak otvorili redsima (sutra igraju s Norwichemn) put prema naslovu.

Za Chelsea je sve dobro počelo. Eto'o je zabio u 12. minuti, no šest minuta kasnije je izjednačio Wickham. Pobjednički gol za gostujuću momčad postigao je Borini iz jedanaesterca u 81. minuti. To je Joseu Mourinhu bio prvi domaći ligaški poraz nakon 77 utakmica na klupi Chelseaja.

Na ljestvici trenutno vodi Liverpool sa 77 bodova i utakmicom manje od Chelseaja koji je skupio 75 bodova. Treći je Manchester City sa 71 bodom i dvije utakmice manje od momčadi Josea Mourinha.

U preostalim utakmicama danas Aston Villa je odigrala protiv Southamptona 0:0, a Dejan Lovren je igrao čitav susret. Tottenham je s 3:1 bio bolji od Fulhama, Newcastle je kod kuće s 2:1 izgubio od Swansea, dok su Cardiff i Stoke remizirali (1:1).

>> Kakva utakmica! Zabili Perišić, Olić i Iličević

Komentara 6

Avatar Vrijeme
Vrijeme
21:17 19.04.2014.

Chelsea je pokraden do kostiju. Prvo im nisu svirali dva cista jedanaesterca, zatim ponistili skroz regularan gol i na kraju protiv njih svirali nepostojeci jedanaesterac. Strasno! Ako je zelja da Liverpool bude prvak, to je OK, ali pustite im da to sami postignu.

MA
manjabegic
21:11 19.04.2014.

samo da Gerrard osvoji naslov zasluzio je. prevelik je da zakljuci karijeru bez premiershipa

Avatar Do@Zemuna
Do@Zemuna
08:07 20.04.2014.

Mnogi u Hrvatskoj navijaju za Liverpool ,,, to su uglavnom stariji koji s esjećaju ovog nogometnog diva koji sve više postaje miš. Nogomet više nije sport već biznis, biznis koji prodaje sve od--------- do markirane kopačke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije