Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trenuci odluke

Šok za Bilića: Predsjednik West Hama već je pronašao zamjenu za Slavena!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.03.2017.
u 21:27

Pred Bilićem je ključno razdoblje i mora prekinuti crni niz.

Pred Slavenom Bilićom tri su ključne utakmice za njegovu sudbinu u West Hamu. Ukoliko ne ostvari pozitivne rezultate - prijeti mu otkaz, piše Daily Mail.

Englezi dodaju kako čekićare očekuju okršaji s Hully Cityjem, Arsenalom i Swanseajem, a ako u barem jednom ne uzmu tri boda Uprava kluba mogla bi raspravljati o povjerenju hrvatskom stručnjaku.

West Ham je upisao tri uzastopna poraza u Premier ligi, a iako je devet bodova od opasne zone raspoloženje u klubu se promijenilo.

"Uprava je planirala ponuditi Biliću novi ugovor sljedećeg ljeta, ali pregovori su stali. Klupski insajderi rekli su u siječnju da je Biliću ponuđeno produljenje ugovora do 2020. godine, a sada mu je posao u opasnosti", piše Daily Mail.

The Mirror pak piše kako je Nizozemac Jaap Stam mogući Bilićev nasljednik. Predsjednik West Hama, David Sullivan, navodno je oduševljen 44-godišnjim bivšim igračem Manchester Uniteda koji je preporodio drugoligaša Readinga.

>>Je li moguće? Ako Bilić uspije u svojoj namjeri, navijači će ga obožavati!

Komentara 2

DJ
djontra
22:23 26.03.2017.

E Slavek Slavek, sve ima svoj početak i svoj kraj. Ne brini, ima još klubova. a Jaap Stam, to je čudo od igrača. Gledao ga na Maksimiru prije 20ak godina kad je Man Utd igrao pritiv Dinama. Kako je likk čitao igru, to je strašno. Pretrčao je cijelu tekmu vjerojatno ne više od 500 m, ali je pokrivao prostor kao da su trojica.

Avatar braco1954
braco1954
21:45 26.03.2017.

bogami Biliču nepiše ti se dobro u klubu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije