Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI OTKRIVA

Šok u Maksimiru: Pijanom Cleytonu u tučnjavi razbili arkadu i lice

Cleyton
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
27.03.2014.
u 21:20

Kako doznajemo, razbijena mu je arkada, ima ozljede po licu... Boksački meč u kojemu je omamljeni Brazilac očito bio samo vreća dogodio se u ranim jutarnjim satima.

Dinamov Brazilac Alexandre Henri Marco Silva Cleyton (31) ipak ima nešto Sammirovo. Ne, nije posrijedi raskošan nogometni talent nego nekontrolirana sklonost – čaši.

Hitno suspendiran

Ali, Cleyton ne samo da se napio kao smuk nego je u jednom zagrebačkom lokalu – brutalno premlaćen! Kako doznajemo, razbijena mu je arkada, ima ozljede po licu... Boksački meč u kojemu je omamljeni Brazilac očito bio samo vreća dogodio se u ranim jutarnjim satima. Napadač je, navodno, bio samo jedan i nije imao težak posao. Kao Messi kad ide sam prema golu... Skandalozno Brazilčevo ponašanje izazvalo je šok i nevjericu u Dinamu, suspendiran je po hitnom postupku i do daljnjega neće konkurirati za momčad. No, to bi mogla biti samo prva sankcija, jer se već nagađa da će problematični Cleyton na ljeto biti ekspresno torpediran iz Dinama. Navodno mu ovo nije bio prvi noćni izlet u Zagrebu, a nakon što je ulovljen u noćnom pijanstvu i tučnjavi, Dinamo bi mogao imati dovoljno argumenata da dvogodišnji ugovor raskine na štetu igrača.

I za Dinamo ne bi bila nikakva šteta...

Cleyton je golemo Dinamovo razočaranje, jer iz Kayserispora je došao s preporukom Roberta Prosinečkog i bez mrlje u karijeri. Bez skandala, afera, pijanstava, svađa s trenerima... Besprijekoran profesionalac, kako je i sam za sebe govorio u prvim nastupima.

– Ja ne izlazim, ne tulumarim, nisam kao Sammir. Jedva čekam da mi ovdje dođe obitelj te da se koncentriram samo na nogometnu igru. Puno sam toga lijepog čuo o Zagrebu – govorio je nakon dolaska u Maksimir Cleyton.

Nije kao Sammir, nego je tri puta gori od njega. Očito mu je, nakon godina igranja u turskoj provinciji, godio dolazak u civilizaciju, u čari velegrada, pa im se nesputano prepustio. Nogomet je Cleytonu doslovno najvažnija sporedna stvar na svijetu, što se vidjelo u njegovim izvedbama. Igrač daleko ispod Dinamove razine, pa i ispod Lokomotivine. Skorojević koji je ovdje zalutao, još jedan u nizu teških Dinamovih promašaja.

U Dinamu još pamtimo s kratkim stažem vratara Migliorea, kao i Čileanca Carrasca o kojem su pričali bajke pa su ga ekspresno poslali u Santiago.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Gol u sedam nastupa

Brazilac Cleyton u Maksimir je došao ove zime, za modre je nastupio u sedam utakmica. Na početku su ga odmah počeli kritizirati da je tjelesno nespreman, dvojili da nije klasa nogometaša za Dinamo. Ni trener Zoran Mamić nije mu previše vjerovao. Postigao je samo jedan pogodak, i to u susretu s Istrom, posljednji pogodak u 6:0 pobjedi modrih.

>> Mamić: Cleytona sigurno očekuje vrlo visoka kazna
>> Cleyton: Trebao sam u Aziju, ali me Prosinečki nagovorio da dođem u Dinamo

Ključne riječi

Komentara 30

CA
canajisraM
21:51 27.03.2014.

No nisu ni svi Brazilci jednaki .Sjetimo se Dudua ,legende hrvatskog nogometa.

CA
canajisraM
21:54 27.03.2014.

@Haška-Pravda >>>> Bre EUJovane ;jes'l kupio dalekovidnicu i udoban kauc za SP.Ocekujem da ces zdusno navijati za Hrvatsku.

Avatar TinaMazze
TinaMazze
22:09 27.03.2014.

Koji su ovi Mamići naivci ..oni zaista misle da su ostali budale i da nisu u stanju prepoznati kvalitetnog igrača!Oni ne shvaćaju da svaki klinac u Africi li Latinskoj Americi već u ranoj mladosti podliježe budnom oku skauta kojih je na tisuće i koji skautiraju za sve europske klubove i Agencije!Samo naivac može vjerovati da će njima netko promaknuti!Mamići da imaju malo mozga koncentrirali bi se na domaće tržište jer tu su i napravili velike transfere!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije