Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Šok na Anfieldu: Lovrena i društvo nadigrala posljednjeplasirana momčad lige

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
21.01.2017.
u 16:30

Dejan Lovren je igrao cijelu utakmicu za Redse, koji su doživjeli veliki korak nazad u borbi za naslov. Velšani su nakon dugo vremena izvan zone ispadanja, na 17. mjestu

U 22. kolu Premier lige posljednjeplasirana momčad prvenstva Swansea senzacionalno je pobijedio trećeplasirani Liverpool na Anfieldu sa 3:2. 

Velšani su do senzacije došli u drugom dijelu kada je palo svih pet golova. Domaće navijače šokirao je Fernando Llorente u 48. minuti, a samo četiri minute kasnije Španjolac je zabio i drugi gol.

Liverpoolov Brazilac Roberto Firmino s dva gola u 55. i 69. minuti izjednačava, da bi pobjedu Swanseaju donio Islanđanin Gylfi Sigurdsson u 74. minuti. 

Dejan Lovren je igrao cijelu utakmicu za Redse, koji su doživjeli veliki korak nazad u borbi za naslov. Velšani su nakon dugo vremena izvan zone ispadanja, na 17. mjestu. 

>>Kalinić debitirao pobjedom i sačuvao svoju mrežu

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

DH
dalibor.hren
17:10 21.01.2017.

Lovren je "zaslužan" za prvi i treći gol!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije