Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski obračun

Snimka sukoba Srne i Kalinića: Padale teške riječi, a umalo su i poletjele šake

Srna, Kalinić
Foto: Youtube Screenshot
1/2
21.05.2015.
u 11:33

Na igralištu, tijekom utakmice, mi smo suparnici, a nakon toga prijatelji – rekao je nakon svega pomirljivi Srna

Nakon što je Šahtar neriješenim rezultatom protiv Dnipra (1:1) izborio nastup u finalu ukrajinskog kupa žestoko su se posvađali hrvatski reprezentativci Darijo Srna i Nikola Kalinić.

Danas se pojavio i video sukoba na kojem je vidljivo kako su pale teške riječi između igrača Šahtara i Dnipra, a malo je nedostajalo i da se fizički obračunaju.

Srna je izgubio živce nakon što mu je Kalinić nešto dobacio. Hrvatski kapetan pokazao je napadaču da je nula od igrača i počeo mu se približavati, no razdvojio ih je jedan od trenera. Ipak, Kalinić je Srni pokazao da mu slobodno priđe. Sukob je nastavljen i u tunelu.

– To su emocije. On je branio čast svog kluba, a ja svog. Na igralištu, tijekom utakmice, mi smo suparnici, a nakon toga prijatelji – rekao je nakon svega pomirljivi Srna.

>>Evo što su nakon žestoke svađe poručili Nikola Kalinić i Darijo Srna

>>Kalinić i Srna umalo se potukli nakon utakmice, Vida u finalu kupa

 

Komentara 17

DA
Djeca_Arbata
15:15 21.05.2015.

Ovaj Kalinić Srni se može samo pokloniti, pokriti po ušima i držati jezik za zubima...sramota ga može biti...ljenčina i mlitavac na terenu...kao da nema trunke života u sebi...

DU
Deleted user
13:01 21.05.2015.

Kalinića uopće nije sram? Ja se sramim ovo gledati.

QQ
qqq
14:53 21.05.2015.

Srni je samo izletilo što svi misle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije