Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Sneijder golom poslao Juventus u Europsku ligu

Wesley Sneijder
Foto: Reuters (Ilustracija)
11.12.2013.
u 15:18

Galatasaray je golom Sneijdera pobijedio Juventus 1:0 u utakmici skupine B Lige prvaka te tako preskočio "staru damu" na ljestvici i uz Real izborio osminu finala Lige prvaka.

Juventus je do 85. minute držao nulu i imao rezultat koji ga je vodio u osminu finala Lige prvaka. A onda je Didier Drogba podvalio loptu za Wesleyja Sneijdera. Nizozemac je udarcem iskosa s desne strane sa sedam ili osam metara pogodio u suprotni kut Buffonova gola za erupciju oduševljenja u Istanbulu.

Galatasaray je tim golom pobijedio Juventus 1:0 u utakmici skupine B Lige prvaka te tako preskočio "staru damu" na ljestvici i uz Real izborio osminu finala Lige prvaka.

Inače, utakmica je igrana na rubu regularnosti. Počela je jučer u 20.45 sati, ali je prekinuta nakon samo 31 minute zbog snijega koji nije prestajao padati. Snijeg je padao i danas, ali utakmica je nastavljena u 14 sati.

Uvjeti za igru bili su loši u nastavku prvog poluvremena jer je snijeg i dalje padao. Međutim, u nastavku je snijeg prestao padati, vidjeli smo solidan nogomet s obzirom na uvjete, a trenutak inspiracije dvojca Drogba – Sneijder bio je dovoljan za veliko slavlje Galatasaraya.

Skupina B:
Kopenhagen – Real 0:2
Galatasaray – Juventus 1:0

poredak: Real 16, Galatasaray 7, Juventus 6, Kopenhagen 4

>> Modrić zabio golčinu za Real, Mandžo asistent Götzeu u porazu Bayerna
>> Galatasaray i Juventus igraju u srijedu od 14 sati

Ključne riječi

Komentara 1

PR
profith
12:34 12.12.2013.

Kladite se?U minusu ste?Free još mjesec dana...Provjeren sistem.Dokazi, a ne obećanja...Provjerite pratite i zaradite. http://profith1x2.blogspot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije