Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANUEL PELLEGRINI:

Smatram da je ovo možda čudo, ali čudo koje ima ime i zove se rad

Manuel Pellegrini
Reuters (Ilustracija)
22.12.2014.
u 09:34

- Imamo stil igre gdje su u napadu uključeni svi igrači, ali isto tako je i kada se branimo - rekao je Pellegrini

Trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini opisao je pobjedničku formu svoje ekipe kao 'čudo' i smatra da je tome zaslužan težak rad svih njegovih igrača, a to svakako nije daleko od istine.

Branitelji naslova u Engleskoj ostvarili su osam uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima, kvalificirali se u šesnaestinu finala Lige prvaka i došli samo na bod od vodećeg Chelseaja. To su uspjeli unatoč brojnim ozlijeđenim igračima kao što su David Silva, Vincent Kompany i Sergio Aguero.

- Ne znam o čemu razmišljaju u Chelseaju, ali znam da smo prije tri tjedna bili na devet bodova zaostatka i blizu ispadanja iz Lige prvaka i da smo bili momčad koja je ovisila o Sergiju Agueru. Zato smatram da je ovo možda čudo, ali čudo koje ima ime i zove se rad - rekao je Pellegrini i nastavio:

- Napravio sam analizu što smo radili prošle sezone i mnogo pogodaka postigli su igrači iz veznog reda i obrane.  Imamo stil igre gdje su u napadu uključeni svi igrači, ali isto tako je i kada se branimo. Nije jednostavno igrati bez klasičnog napadača, ali smo imali cijeli tjedan prije Crystal Palacea za pripremu. Mislim da taj sustav igre nećemo previše koristiti u budućnosti. No, sretan sam što smo se u samo tjedan dana prebacili na novi sustav.

>> Manchester City pobijedio Crystal Palace i izjednačio se s Chelseajem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije