Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO OTKAZ

Službeno: David Moyes više nije trener Manchester Uniteda

David Moyes
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
22.04.2014.
u 09:38

– Manchester United objavljuje kako David Moyes napušta klub. Želimo mu se zahvaliti za sve što je učinio za klub – stoji na službenim stranicama kluba.

David Moyes više nije trener Manchester Uniteda, objavio je klub s Old Trafforda na službenim stranicama kluba. Škotu je tako presudio poraz od Evertona, kluba iz kojeg je na početku sezone stigao na klupu "crvenih vragova".

– Manchester United objavljuje kako David Moyes napušta klub. Želimo mu se zahvaliti za sve što je učinio za klub – stoji na službenim stranicama kluba.

A Škot, koji je na početku sezone stigao na Old Trafford kao zamjena za legendarnog sir Alexa Fergusona, nije napravio baš puno. Dapače...

Moyes je doveo United na jako niske grane, kakve u klubu ne pamte u više od posljednjih dvadeset godina. Osim što će gotovo sigurno ostati bez Lige prvaka, upitan je i nastup u Europi sljedeće godine. Postao je i prvi trener koji je u jednoj sezoni u prvenstvu uspio izgubiti dvaput od Liverpoola, Manchester Cityja i Evertona.

Od trofeja je bio daleko jer su ispali iz oba engleska kupa, u Ligi prvaka u četvrtfinalu ih je zaustavio Bayern, a u prvenstvu su tek sedmi sa 57 bodova, šest manje od Tottenhama i mjesta koja vode u Europu sljedeće godine.

Kao mogući kandidati za nasljednika Moyesa spominju se Ryan Giggs, Jürgen Klopp, Diego Simeone, Laurent Blanc i Louis van Gaal.

U subotu će na utakmici protiv Norwicha igrač-trener biti Ryan Giggs.

>> United izgubio strpljenje, Moyes će dobiti otkaz!

Komentara 3

HR
HR4ever
10:14 22.04.2014.

Na listi kandidata ne vidim Ciru Blazevica ?????

KE
keepitreal
10:00 22.04.2014.

Četiri puta izgubio od Liverpoola!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije