Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZAŠTO?'

Pogledajte kako je izgledala tribina u Liberecu nakon Torcide

Slovan Liberec
Foto: Slovan Liberec
1/5
21.08.2015.
u 10:36

Zapalilo se nekoliko baklji i one su gorjele na sjedalicama

Slovan Liberec pobijedio je Hajduk 1:0 u prvoj utakmici četvrtog pretkola Europske lige, ali domaćini nisu u potpunosti zadovoljni zbog onoga što im je ostavila Torcida "na poklon".

Izdržali su navijači Hajduka do samog kraja utakmice ne zapaliti baklje i dimne bombe, ali u 89. minuti to se dogodilo. Isprva jedna, zatim je uslijedila dimna bomba i potom još nekoliko baklji, a sve su ostavljene da gore na samoj tribini, nisu bačene na travnjak.

Naravno, sjedalice su se zapalile i vatrogasci su pomalo prerevno odlučili reagirati i šmrkom su uz pirotehniku, "gasili" i navijače Hajduka, zbog čega je došlo do manjih sukoba.

Slovan Liberec dan nakon utakmice je objavio rezime cijele priče, a ujedno se pitaju i "zašto se na tribini koristi pirotehnika koja je zabranjena".

Češka policija je pak objavila da su u Liberecu uništene fasade i da je bilo nekoliko zabilježenih krađa po trgovinama i kafićima gdje su navijači Hajduka boravili uoči utakmice. Vjeruje se da ih je bilo oko 1500, od čega minimalno tisuću na samim tribinama, i to ne samo u dijelu namijenjenom za gostujuće navijače već i na drugim dijelovima stadiona, što znači da su im domaći izašli u susret. A pojedini gosti iz Splita svakako im za gostoprimstvo nisu vratili kako bi trebali.

>> Hajduk nije spasio ni sjajni Kalinić, Slovan će na Poljudu imati prednost!

Foto: Hajduk

Komentara 39

DU
Deleted user
10:58 21.08.2015.

Gdje divljaci prođu tu trava ne raste...dajte novinari podilazite još malo tim huliganima nazivajući ih navijačima koji rade "super atmosferu"..sramota ste skupa s njima za Hrvatsku.

DU
Deleted user
10:55 21.08.2015.

Igra reprezentacija, Dinamo ili Hajduk uvijek su problem nekolicina ili šačica huligana. Ili ne znamo kako tu šačicu srediti ili ne želimo. Ili možda nije šačica?

LI
Lisnjak
11:47 21.08.2015.

Jest da je Ajduk izgubija, ali je zato Torcida uspjela. Inace, Torcidi bi puno bolje lezalo ime Hajducija. Dakle, Hajduk i, Hajducija. Kratko i svima jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije