Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SB - OSI 2:0

Slaven svladao Osijek, Scoria lakše diše

Slaven Belupo - Osijek
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/11
21.09.2014.
u 17:56

Trener domaćih Scoria lakše diše. Odluka uprave o smanjenju plaće za 20 posto pokazala se svrsishodnom.

U derbiju začelja Slaven Belupo pobijedio je Osijek sa 2:0. Trener domaćih Scoria lakše diše. Odluka uprave o smanjenju plaće za 20 posto pokazala se svrsishodnom.

Obje momčadi slabo su krenule u utakmicu, kao da ih je uspavalo sunce koje se nadvilo nad Koprivnicom. Već nakon desetak minuta čuli su se i prvi zvižduci. Domaći navijači puno su više očekivali od momčadi koja se želi spasiti od ispadanja. “Igrate k’o babe”, uzviknuo je jedan od njih. Osijek je ubrzo ubacio u brzinu više. Imali su nekoliko udaraca prema Kardumu, prije svih Barabanovih, ali novi vratar framaceuta bio je nesavladiv. Najbliže pogotku gosti su bili u 14. minuti kada je

Mišić snažno pucao sa 17 metara, no lopta je “fijuknula” kraj vratnice. Probudio se Slaven tek u 24. minuti. Melnjak je odapeo izvana, loptu u Lončarićevu mrežu skrenuo je Mirić, ali je pomoćni sudac Premužaj signalizirao zaleđe. Njegov kolega s druge strane dobro se osramotio trenutak kasnije kada je Kardum s loptom otišao metar izvan terena, pala je i na pod, no Krmar je očito žmirio. Kako bi i glavni sudac Strahonja dobio trenutak slave pobrinuo se odmah potom kada Cesarca bezrazložno nije pustio u teren punih minutu. Kad se tome bilo tko najmanje nadao Slaven je poveo. U 43. minuti Purić je izbacio Mirića, a ovaj je na desetak metara od gola pronašao slobodnog Ozobića, koji nije propustio iskoristiti poklon bon.

U 50. minuti poentirao je Melnjak, no Krmar je prethodno dignuo zastavicu. Strahonja je pak uskoro ostao nijem na igranje rukom u šesnaestercu Barišića. Mirić je u 56. promašio nemoguće, a samo je Ozobićevu loptu s dva-tri metra trebao pospremiti u mrežu. Mogli su izjednačiti Mišić i Perošević, ali je nakon samo tri minute na terenu legendarni Vugrinec tukao, a lopta se od Jonjića odbila u gol.

>> Zagreb mora Krstanoviću isplatiti 600 tisuća eura ili ispada iz lige

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije