Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE STVAR U NOVCU

Slavenu Biliću je prekipjelo: To je lov na vještice! Zar je bitno zarađuje li milijun ili pet milijuna?

West Ham - Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.02.2017.
u 18:41

"Nije bitno zarađuje li Arsene Wegner jedan ili pet milijuna funti. Na kraju dana on je čovjek. Ne radi ovaj posao zbog novca", piše Bilić

Trener West Hama Slaven Bilić stao je u obranu kolege Arsena Wengera kojega navijači i mediji kritiziraju zbog igre Arsenala. Topnici su u Ligi prvaka pred ispadanjem jer su u prvoj utakmici osmine finala izgubili od Bayerna s 5:1, dok u Premierligi imaju deset bodova iza vodećeg Chelseaja. Bilić u kolumni koju piše za London Evening Standard smatra da su napadi na Francuza pretjerani.

"Želim nešto reći o Arsenu Wengeru i kritikama kojima je izložen u posljednje vrijeme. Okej, to je dio posla kojim se bavi, ali je ponekad previše. Društvene mreže pridonijele su intenzitetu kritika i ne razumijem razmišljanja da bi što više zarađuješ trebao biti imuniji na kritike. Nije bitno zarađuje li Arsene jedan ili pet milijuna funti. Na kraju dana on je čovjek. Ne radi ovaj posao zbog novca", piše Bilić i dodaje:

"Svi mi možemo dobiti otkaz i možemo podnijeti razumne kritike, ali se nekad prijeđe crta i to se pretvori u lov na vještice. Nitko to ne zaslužuje, a najmanje Arsene. Ne možete reći da je on stvorio Arsenal jer je to klub velike povijesti. No, činjenica je da je odveo klub na razinu više i zadržao ga tamo."

>> Slaven Bilić: Rooney je napravio sve u Unitedu, kako da pronađe novi izazov?

Komentara 1

PU
pulizg
20:56 24.02.2017.

a nek zbog cega radi nego zbog novca.zbog gusta i trofeja.mozda voli svoj poso al novac je prioritet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije