Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Bilić za uvođenje tehnologije koja bi pomogla sucima

Slaven Bilić
Foto: Reuters
1/5
29.04.2016.
u 13:18

- Jesam za uvođenje tehnologije koja bi pomogla sucima. No, to mora biti napravljeno tako da ne utječe na dinamiku igre - kaže Slaven Bilić, menadžer West Hama

Menadžer West Hama Slaven Bilić podržao je uvođenje tehnologije koja bi pomogla nogometnim sucima, ali je upozorio da se to mora napraviti na pametan način da ne utječe na dinamiku igre.

- Jesam za uvođenje tehnologije koja bi pomogla sucima. No, to mora biti napravljeno tako da ne utječe na dinamiku igre, jer ako bi se to dogodilo onda su mi draže sudačke greške - rekao je Slaven Bilić.

Naime, nedavna analiza suđenja u Premier ligi pokazala je da su sudačke pogreške koštale West Ham osam bodova, što znači da bi čekičari bili bodovno izjednačeni s Manchester Cityjem i Arsenalom koji, sa 64 boda i utakmicom više od West Hama, drže treće i četvrto mjesto, odnosno mjesta koje donose plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone.

>> Slaven Bilić nije pretjerivao, nikoga u Engleskoj nisu 'krali' kao njega!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije