Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAESTRALAN USPJEH

Slaven Bilić u posljednjim sekundama produžetka izbacio Liverpool iz FA kupa!

West Ham
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
09.02.2016.
u 23:24

Slaven Bilić je na travnjak poslao svoju najjaču momčad, dok je Jürgen Klopp još jednom u kup utakmici isprobao izmiješani sastav.

West Ham je u posljednjim minutama utakmice srušio Liverpool i izborio prolaz u peto kolo FA kupu! Jürgena Kloppa je u 121. minuti igre srušio Ogbonna! Bila je to ponovljena utakmica jer prva je završila 0:0. Ujedno, ovo je treća Bilićeva pobjeda protiv Liverpoola ove sezone!

Također, na travnjak je poslao najjaču momčad, dok je Jürgen Klopp još jednom u kup utakmici isprobao izmiješani sastav i to mu se osvetilo te su navijači već sad poprilično gnjevni jer i Exeter City se prolazilo u ponovljenoj utakmici i nepotrebno umaralo igrače. Mora Nijemac shvatiti koliko u Engleskoj FA kup znači, nije to obično natjecanje.

No nije nedostajalo akcije u regularnom dijelu utakmice koje je završilo rezultatom 1:1, a u prvom smo poluvremenu vidjeli čak tri vratnice. Realno, mogao je Liverpool već nakon prvog dijela voditi 6:3, ali umjesto toga se osladio jedinim pogotkom u prvih 45 minuta West Ham, a zabio je upravo u 45. minuti Antonio.

Srećom po Redse, Coutinho iz slobodnog udarca poravanava već u 48. minutii bez obzira na mnoštvo prilika, rezultat se nije mijenjao i čekali su nas produžeci. I činilo se da ćemo vidjet udarce s bijele točke kad se ukazao Ogbonna. Skočio je iznad svih prilikom ubacivanja, zakucao glavom za 2:1 i bacio u delirij 35 tisuća navijača na Upton Parku. Tuga za Liverpool, tek operiranog Kloppa i brojne navijače jer još jedna sezona odlazi u zaborav. Spasit je može Liga kup, u kojem će se Redsi za titulu boriti protiv Manchester Cityja u velikom finalu.

>> Liverpool 'prosuo' 2:0 nakon što su navijači u znak protesta napustili stadion!

Komentara 3

DO
dommar36
00:17 10.02.2016.

legenda...bravo majstore,ljudino:-)

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:28 10.02.2016.

Bilic uporno svima dokazuje da vrijedi, iako je iz Hajduka. Bez obzira da je uvijek naglasavao da je prvo Hrvat, a onda Splicanin, nekima to nista nije znacilo, i bez obzira sto su (pogotovo prema nanetu) pik-zibneri radili su sve moguce da ga obezvrijede. Ocito neuspjesno. Mogu se samo smijesiti zamisljajuci kak se flak pjeni od nemocnog bijesa...

ZE
zelenakrava
08:37 10.02.2016.

Još da se netko smiluje i objasni nama laicima što je to FA kup pa što je liga kup. Da li u Engleskoj postoji i onaj normalni kup kao kod nas. Zna li netko.......? Hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije