Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULO 36 LJUDI

Bilić šokiran terorističkim napadom, evo što je poručio Turcima

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
29.06.2016.
u 10:21

"Osuđujem teroristički napad u Istanbulu. Ne mogu vjerovati! Sve moji osjećaji su uz žrtve. Molim vas, ostanite jaki", napisao je Slaven Bilić

Trener West Hama Slaven Bilić šokiran je jučerašnjim atentatom u istanbulskog zračnoj luci Ataturk u kojem je, prema posljednjim informacijama, poginulo 36 ljudi.

"Osuđujem teroristički napad u Istanbulu. Ne mogu vjerovati! Sve moji osjećaji su uz žrtve. Molim vas, ostanite jaki", napisao je Slaven Bilić na Instagramu.

Bilić je u Turskoj proveo dvije godine kao trener Bešiktaša, a Turci su ga obožavali. Bivši hrvatski izbornik sada vodi West Ham, no britanski mediji navode ga kao mogućeg izbornika Engleske.

>> Vijest o Slavenu Biliću rastužila je mnoge...

 

I can't believe! All my feelings are with the victims! Please stay strong Turkey....🇹🇷 #istanbul #PrayForIstanbul

Fotografiju objavljuje Slaven Bilić (@slavenbilic68)

Komentara 15

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
12:29 30.06.2016.

Bilić šokiran terorističkim napadom poručio Turcima da se boji da je krenula neka "Isis Oluja" i da bi moglo biti još više takvih i sličnih nevino viteških djela islamskih domoljuba koji se osječaju kao svoji na svome.

ER
edukacijska.rehabilitacija15
13:04 29.06.2016.

ii

VI
viluk007
12:17 29.06.2016.

jel to bila poruka upućena iz Međugorja, bilić obuče čegevarinu majcu ode s njom u Međugorje i poginulim Turcima poručuje "budite jaki", ja konjine majke ti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije