Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA GREŠKA LOVRENA

Bilić skida skalpove velikana: West Ham na Anfieldu zabio tri komada Liverpoolu!

Liverpool - West Ham
Foto: Reuters
1/5
29.08.2015.
u 17:59

Arsenal je stigao do druge pobjede. Momčad Arsenea Wengera i Dinamov protivnik u skupini Lige prvaka je s 1:0 bio bolji od Newcastlea.

Čini se da se Slaven Bilić specijalizirao za skalpove velikana. Njegov West Ham je u četvrtom kolu engleskog prvenstva na Anfieldu svladao Liverpool s 3:0.

Utakmica za čekićare nije mogla bolje početi. Lanzini je već u trećoj minuti doveo goste u vodstvo. Na 2:0 povisio je Mark Noble u 29. minuti nakon pogreške Dejana Lovrena koji je odigrao čitavu utakmicu. Lanzini je uzeo loptu hrvatskom reprezentativcu i dao za Noblea koji je s ruba šesnaesterca svladao Mignoleta. Konačni rezultat postavio je Sakho u sudačkoj nadoknadi. Bili su to prvi pogoci koje je Liverpool primio ove sezone u prvenstvu te prva pobjeda West Hama na Anfieldu od davne 1963. godine.

Obje su momčadi kraj utakmice dočekale s 10 igrača. Coutinho je u 52. minuti zaradio drugi žuti, dok je Noble u 78. isključen zbog grubog prekršaja. Podsjetimo, West Ham je na početku svladao Arsenal, a onda izgubio od Bournemoutha i Leicestera. Oni su danas odigrali 1:1, a Andrej Kramarić nije bio ni na klupi.

Chelsea je upisao već drugi poraz u prva četiri kola. Na Stamford Bridgeu slavio je Crystal Palace s 2:1.

Arsenal je stigao do druge pobjede. Momčad Arsenea Wengera slavila je 1:0 (0:0) protiv Newcastlea, pogodak je postignut u 52. minuti, upisan je kao autogol Coloccinija. Naime, Oxlade-Chamberlain tukao je sa 14 metara iskosa s desne strane, na putu prema mreži lopta je pogodila u nogu Coloccinija, promijenila smjer i od desne vratnice vratara Krula odbila se u mrežu...

Dinamov prvi suparnik u Ligi prvaka (16. rujna u Zagrebu)je igrao u sastavu: Čech – Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal – Coquelin, Cazorla – Oxlade-Chamberlain (od 81. Arteta), Ramsey, Sanchez – Walcott (od 70. Giraud).

Premierliga, 4. kolo:

Newcastle - Arsenal 0:1
Aston Villa - Sunderland 2:2
Bournemouth - Leicester 1:1
Chelsea - Crystal Palace 1:2
Liverpool - West Ham 0:3
Manchester City - Watford 2:0
Stoke - WBA 0:1

>> Schifo: S Olympiacosom ćemo se ravnopravno 'potući' za treće mjesto!

Komentara 33

DE
derin
18:23 29.08.2015.

Bravo Biliću, jos podigni igru protiv ovih slabijih na papiru i mogla bi to biti lijepa sezona.

Avatar nula
nula
18:57 29.08.2015.

Ovaj emiokcin sve zna. hahaha !! Ljubomoro, teska li si . 30 godina nitko nije pobijedio Liverpool 3:0 na njegovom terenu . Bravo Nane , pobjedjuj ove velike , oni mali ce sami pasti .

DU
Deleted user
18:10 29.08.2015.

Nije loše ali previše oscilacije kod West Hama kada prosipa bodove protiv lakših protivnika. Ali u svaki slučaj je me Bilić pozitivno iznenadio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije