Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALIO GA

Slaven Bilić: Rooney je napravio sve u Unitedu, kako da pronađe novi izazov?

West Ham - Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
23.02.2017.
u 14:35

- Rooney ima 31 godinu i sigurno dovoljno kvalitete i dovoljno izbora da ostane u Europi. No, napravio je sve i više se ne mora dokazivati - rekao je Bilić.

U Engleskoj se u posljednje vrijeme puno priča o odlasku Waynea Rooneyja iz Manchester Uniteda, a svoje mišljenje o tome dao je i trener West Hama Slaven Bilić.

- Rooney ima 31 godinu i sigurno dovoljno kvalitete i dovoljno izbora da ostane u Europi. No, napravio je sve i više se ne mora dokazivati. Teško je igraču koji je napravio sve u Unitedu pronaći novi izazov. Kamo možeš otići nakon što si bio kapetan Manchestera i jedan od najboljih u Europi? On je za mene legenda Premierlige u rangu s Frankom Lampardom, Stevenom Gerrardom koji su vrhunski, vrhunski igrači - rekao je Bilić.

Pohvalio je svoga napadača Andyja Carrolla.

- Andy je igrač koji daje dodatnu dimenziju. Ne postoji puno nogometaša koji igraju poput njega. Ne postoji reprezentacija na svijetu kojoj on je bi koristio.

>> Bilić ne odustaje od ovog igrača: Poslao treću ponudu i sada iznosi 10 milijuna funti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije