Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDNICA U ISTANBULU

Slaven Bilić postao još omiljeniji: Spustio se među navijače i poveo navijanje

Slaven Bilić
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
27.02.2015.
u 10:44

Okupljena masa razdragano je prihvatila pjesmu i slavlje je moglo početi

Slaven Bilić ostvario jednu od važnijih pobjeda u trenerskoj karijeri i normalno da se odlučio proveseliti, a s na to obzirom koliko je omiljen u navijačkom puku, učinio je to s njima.

Činjenica da "Europska liga nije toliko bitna kao nacionalno prvenstvo" nikoga nije previše zabrinjavala jer ipak je Bešiktaš izbacio Liverpool, moćnijeg, većeg i utjecajnijeg protivnika. Time su se i malo osvetili za onih 0:8 u Ligi prvaka prije nešto više od sedam godina.

Spustio se hrvatski trener među velik broj navijača Bešiktaša i poveo navijanje, a okupljena masa to je razdragano prihvatila, zapjevala, a bilo je i baklji da dodatno užare sjajnu atmosferu. Zaslužili su to svi zajedno.

>> Bilić: Moji igrači su samouvjereni, sedmorica su me tražila da pucaju penal

Komentara 7

DI
diskasting
11:57 27.02.2015.

Bravo biliću svaka čast! još dugo nećemo gledati ovakve scene u mojem dinamu , a kamoli da trener povede navijanje navijača, ma još dugo dinamo neće imati najvatrenije navijače ako će ih uopće više imati postat će klub bez navijača kao što već je i ubrzo će se ugasiti kao što je i u povijesti se već ugasio kad je bio d.d.!

AN
Andreeejjj
19:37 27.02.2015.

Po neznam koji put je BILIĆ pokazao i dokazao da je daleko najbolji hrvatski nogometni trener!!! Intelektualac, stručnjak. ljudina a još jako skroman i nikoga ne vrijedja još manje blati, za razliku od večine bivših i sadašnjih polu-trenerčića!

DI
diskasting
20:24 27.02.2015.

@KASALO baš i nisi najbolje upućen bezveze se brukaš svi već znaju ko je diskasting heheh jajduk ?? tipična spika mamićevaca za sve im je kriv jajduk dajte klipani maknite se od hajduka, kakav hajduk šta je to hajduk?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije