Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO ME POVRIJEDILO'

Slaven Bilić otvorio dušu i priznao: Boli me kada se pogledam u zrcalo...

Slaven Bilić
Foto: Peter Cziborra/REUTERS/PIXSELL
1/8
30.09.2016.
u 12:58

"Čemu smijeh? Hoće li me to učiniti hrabrim vođom? Ja sam vođa i vrlo sam hrabar, ali me poraz boli. To ne znači da sam izgubio vjeru ili odlučnost. Mogu to skriti, ali koja korist od toga?"

Trener West Hama Slaven Bilić u svojoj kolumni za Evening Standard osvrnuo se na neugodan poraz kojega je njegov klub u nedjelju pretrpio od Southamptona (0:3).

"Rekli su mi da sam izgledao vrlo potišteno nakon poraza od Southamptona. Jesam. Kako bih drugačije trebao izgledati?", napisao je Bilić i dodao:

"Taj poraz me boli, zašto bih se onda pretvarao da je drugačije? Povrijedio me. Boli me kada pogledam na tablicu Premierlige, boli me kada se pogledam u zrcalo".

"Čemu smijeh? Hoće li me to učiniti hrabrim vođom? Ja sam vođa i vrlo sam hrabar, ali me poraz boli. To ne znači da sam izgubio vjeru ili odlučnost. Mogu to skriti, ali koja korist od toga?"

No, Bilić nema puno vremena za plakanje. Već sutra mu u goste dolazi Middlesbrough, a hrvatski trener mora razbuditi svoju momčad koja igra katastrofalno na početku sezone. U protivnom će morati potražiti drugi posao...

>> Slaven Bilić na rubu otkaza, evo kako su ga navijači brutalno napali!

Komentara 5

Avatar gamice
gamice
16:31 30.09.2016.

HA HA HA samo se potvrdilo ono što stalno govorim. Slaven Bilić definitivno nije nikakav trener pa ni dobar. katastrofa sa vođenjem Hrvatske, pa kartastrofa kad se proda u Lokomotiv bio 12, pa katastrofa kad je priša u Bešiktaš-vodio cijelu sezonu pa nakraju bio treći, prošla godina je izuzetak sa WH što se potvrdilo da je loš trener sadašnjim reziltatima...jadno!

NE
Nemanadimak
17:14 30.09.2016.

Steta sto je krenilo nizbrdo. Morao bi poraditi malo da konstantno moze odrzavati kvalitetu. Vjerojatno je prosle sezone isforsirao igrace i uspjeo je iz njih na duhovnoj osnovi izvuci maximum ali ove sezone kada se ,vratilo na normalu pali su jako. Payet i ostali se uobrazili, morao je prodati Payeta i jos par igraca i osvjeziti momcad sa svjezim igracima koji bi doveli novu snagu i konkurenciju postojecim igracima. Ovako su se opustili i desilo se sto se desilo.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:37 30.09.2016.

Slaven Bilić otvorio dušu i priznao: Boli me kada se pogledam u zrcalo i vidim domoljubnog jadranskog balkanca kojega u Londonu ljudi smatraju sa Sirca, Turčina, Egipčanina ili pakistanca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije