Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Menadžer West Hama

Slaven Bilić osjeća pritisak: Ovo je ispod mojih standarda!

Slave Bilić - West Ham
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
01.10.2016.
u 19:40

Veliki sam radnik i vjerujem u svoju momčad. Nismo pobijedili, ali smo pokazali kako je ova momčad još uvijek živa. Zajedno smo i to moramo malo češće pokazivati - rekao je Bilić

West Ham je remijem protiv Middlesbrougha (1:1) prekinuo niz od četiri prvenstvena poraza. Bilićeva momčad je nakon sedam kola osvojila četiri boda, čekićari su na 18. mjestu na tablici.

Menadžer Slaven Bilić osjeća pritisak jer je ovo West Hamov  najgori ulazak u prvenstvo od sezone 1988./89. kada je ispao iz lige.

- Nisam zadovoljan našim mjestom na tablici i osjećam pritisak. Izgubili smo četiri utakmice u nizu, a to je ispod mojih standarda. Veliki sam radnik i vjerujem u svoju momčad. Nismo pobijedili, ali smo pokazali kako je ova momčad još uvijek živa. Zajedno smo i to moramo malo češće pokazivati - rekao je Bilić nakon remija protiv Middlesbrougha.

Slaven je bio zadovoljan igrom svoje momčadi.

- Nadali smo se pobjedi, jer smo igrali pred svojim navijačima i protiv momčadi koja je pri dnu ljestvice. Igrači su dali sve od sebe, ali nije nam to bilo dovoljno za pobjedu. No mnogo se pozitivnih stvari može izvući iz naše igre - dodao je hrvatski trener.

Dimitri Payet je zabio pogodak za izjednačenje i tako spasio Bilića.

- Dimitri je zabio nevjerojatan pogodak, to je čista magija. Šteta je jedino što to nije bio i pobjednički pogodak. Trebali smo taj trenutak klase od našeg najboljeg igrača kako bi podigao čitavu momčad - podvukao je Bilić.

Komentara 4

NI
nikola13782
02:11 02.10.2016.

odgađas neodgodivo

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
23:43 01.10.2016.

Čuni se meni rođo da će ti biti pritisak kad dobiješ iz fotelje.

SE
seljacinaxxx
10:25 02.10.2016.

odlazi buljooki nemoj se sramotiti,uhvati se ti gitare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije