Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika imena

Slaven Bilić naslućuje: Tog nesretnika će uništiti!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
28.07.2016.
u 11:11

– Nas čeka teška sezona, ali možete samo zamisliti kako je ovim ostalim trenerima, velikim imenima kao što su Mourinho, Guardiola, Klopp, Conte i Wenger – rekao je Bilić

Slaven Bilić se uoči današnjeg susreta sa slovenskim Domžalama u Europskoj ligi osvrnuo i na novu sezonu Premiershipa koja će početi 15. kolovoza. Bilićev West Ham u prvom kolu ogledat će se s Chelseajem.

– Nas čeka teška sezona, ali možete samo zamisliti kako je ovim ostalim trenerima, velikim imenima kao što su Mourinho, Guardiola, Klopp, Conte i Wenger – rekao je Bilić te dodao:

– Njih je petero, a mjesta na vrhu ima samo za jednog. Dakle, jedan od njih bit će peti. Tog nesretnika će uništiti! A dodajte još Leicester i Tottenham koji sigurno neće biti zadovoljni šestim mjestom.

Podsjetimo, ugledni nogometni magazin FourFourTwo nedavno je uvrstio hrvatskog trenera među 50 najboljih na svijetu (21. mjesto).

>>Novo priznanje za Bilića: Uvršten je među 50 najboljih trenera na svijetu!

>>Borbeni Bilićevi dečki: Igrači krenuli u obračun s Nijemcima

Komentara 4

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
14:20 28.07.2016.

Bilo bi bolje da Slaven brine da njegov West Ham United danas ne razmontiraju silovite NK Domžale jer onda če ga gazde najuriti još prije nego to doživi jedan od velikih trenera na kraju sezone koji če završiti kao peti.

KA
kajinx
18:35 28.07.2016.

Slavene, dobra kapa, ali bi ti bolje stajala ona od Bill Bilićićevih Patriota.

KE
kenedy
12:31 28.07.2016.

pa wenger je vjeciti cetvrti ili peti,pa ga jos nisu unistili...luzer...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije