Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WEST HAM - LIVERPOOL

Bilić: Klopp je vođa, želi se što prije vratiti na klupu

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
08.02.2016.
u 14:29

- Jürgen Klopp je vođa! Voli raditi i to što čini je za njega prirodno, želi se čim prije vratiti, ali ne zbog pritiska nego je jednostavno takav - rekao je Bilić.

West Ham i Liverpool sutra igraju uzvrat četvrtog kola FA Kupa. Nakon remija (0:0) na Anfieldu, Slaven Bilić je najavio dvoboj na Upton Parku. 

- Spremni smo, bez obzira s kakvom momčadi oni došli. Ponavljam, Liverpool je velik klub s usponima i padovima ove sezone te ih trebamo pritisnuti i ne dopustiti da se razigraju - rekao je Bilić.

Moguć je povratak Daniela Sturridgea, a spominje se i da će Jürgen Klopp biti na klupi nakon operacije slijepog crijeva.

- Ovo je treći put da će Liverpool igrati u drugačijoj postavi protiv nas. Sturridge je sjajan igrač, a ako ne bude igrao, tu je Benteke. Imaju sjajne napadače, a ono što čini razliku je vezni red - rekao je Bilić i nastavio:

- Jürgen Klopp je vođa! Voli raditi i to što čini je za njega prirodno, želi se čim prije vratiti, ali ne zbog pritiska nego je jednostavno takav. 

Bilić mora krpati obranu pa će domaćin igrati bez Jamesa Tomkinsa, a Joey O'Brien bi trebao započeti utakmicu prvi put nakon srpnja. Utakmica je na rasporedu u 20:45.

>> Bilić ponovno bez titule trenera mjeseca, ali obradovale su ga dvije sjajne vijesti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije