Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Slaven Bilić isključen u remiju Bešiktaša i Arsenala

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
19.08.2014.
u 23:03

Još jednom nije uspio pobijediti momčad Arsenea Wengera, baš kao ni kao u vrijeme kad je bio igrač West Hama i Evertona.

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić na kraju utakmice između Bešiktaša i Arsenala isključen je u 94. minuti jer nije mogao otrpjeti kako srpski sudac Milorad Mažić nije svirao prekršaj na njegovom igraču.

No pamtit će se rezultat 0:0 i činjenica da Bilić još jednom nije uspio pobijediti momčad Arsenea Wengera, baš kao ni kao u vrijeme kad je bio igrač West Hama i Evertona. Imala je njegova momčad svojih prilika, ali sve u svemu, nije to loš rezultat za uzvrat.

Athletic Bilbao je pak također napravio odličan posao u Napulju u prvoj utakmici odigravši protiv Napolija 1:1! Leverkusen je u Danskoj s Kopenhagenom igrao 3:2 i u sjajnoj su situaciji, a igrao je cijelo drugo poluvrijeme i Tin Jedvaj. S druge strane, Steaua je slavila s minimalnih 1:0, a Salzburg sa 2:1.

Liga prvaka, playoff:

Besiktas - Arsenal 0:0
Kopenhagen - Bayer 2:3 (Joergensen 9', Amartey 13'/Kiessling 5', Bellarabi 31', Heung-Min Son 42')
Napoli - Athletic 1:1 (Higuain/Muniain 41')
Steaua - Ludogorec 1:0 (Chipciu 88')
Salzburg - Malmo 2:1 (Schiemer 16', Soriano 54'/Forsberg 90')

>> Bilić: Nemamo što izgubiti jer je Arsenal favorit? Fućkaš to, to su alibiji!

Komentara 12

MA
matokan
06:43 20.08.2014.

Gledao sam Slavena Bilica u nekoliko navrata dok je jos igrao u Karlsruher (Njemackoj).Znao je suze roniti zbog nepravde i ratnih stahota na nasim prostorima.Kao prvo posten covijek ,igarac sa srcem isto tako i trener!!!!!

Avatar Milimir
Milimir
00:29 20.08.2014.

Iskljucen je samo zato sto je Hrvat! Mazaic nije smio suditi ovakvu utakmicu, ipak se radi o nizerazrednom sudiji. Sto bi narod rekao: Srpska posla!

Avatar franioprvi
franioprvi
11:52 20.08.2014.

Meni se cini da ga je Nane posla u pm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije