Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba ga za naslov

Bilić će opet pokušati dovesti 'hrvatskog Messija' koji bi mogao zapaliti Premier ligu

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
11.02.2016.
u 14:15

Dolazak 'hrvatskog Messija' sigurno bi odgovarao njegovu klubu Barceloni, ali i Haliloviću.

Slaven Bilić prošlog ljeta želio je dovesti Alena Halilovića u West Ham, a isto će pokušati i sljedećeg ljeta, piše Metro.uk. Čekićari će iduću sezonu početi na novom Olimpijskom stadionu pa će im i ambicije biti veće. Nastojat će se uključiti u borbu za naslov prvaka, ističu Englezi i dodaju kako će za ostvarenje tog cilja uz produljenje suradnje s najboljim igračem, Dimitrijem Payetom, pokušati dovesti i mladog hrvatskog veznjaka.

– Dolazak ''hrvatskog Messija'' sigurno bi odgovarao njegovu klubu Barceloni, ali i Haliloviću. Još je mlad, ima dosta za učiti i sigurno još neće konkurirati za prvi sastav Barce. Bilić bi mu mogao pružiti novi dom u vidu jednogodišnje posudbe na kojoj je ove sezone u Sportingu iz Gijona, gdje je oduševio navijače – piše Metro.uk i dodaje:

– Isto tako mogao bi ''zapaliti'' i Premier ligu, a 54 tisuće navijača West Hama na novom stadionu moglo bi dobiti novog junaka.

>>Bilić dobio ponudu od vrtoglavih 50 milijuna eura za najboljeg igrača

Komentara 11

ĆA
ćaćaća
15:41 11.02.2016.

to bi bio jako dobar potez..samo maloga treba naučiti da igra za ekipu i da je malo manje sebičan..inače je na putu da postane odličan igrač..

MA
marin746
15:42 11.02.2016.

to je pravi posao.pisao sam mnogi puta da Bilic dovede halilovica.takav tip igraca mu treba.brz je sjajan tehnicar odlicne lopte salje.....bilic ce od njega napravit Payeta.zna slaven sto je najbolje

DU
Deleted user
20:20 11.02.2016.

Halilović je obično razmaženo derište i nije zaslužio ni dres reprezentacije nego su to iskamčili na račun prijetnji da će igrati za BiH. Uvjeren sam da on nikada neće biti veliki igrač, prosječan kao i Niko Kranjčar kojeg je istoto poznati tata i plaćeni novinari progurali da se dobro proda a nigdje se nije naigrao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije