Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
remi u koprivnici

Slaven Belupo i Lokomotiva gurnuli Hajduk na predposljednje mjesto

Slaven Belupo - Lokomotiva
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/9
27.07.2015.
u 22:34

Zagrepčani su dvaput vodili, a Koprivničani se uspjeli vratiti.

U zanimljivoj utakmici 3. kola MAXtv Prve HNL Slaven Belupo i Lokomotiva odigrali su 2:2, Zagrepčani su dvaput vodili, a Koprivničani se uspjeli vratiti i tako su zajedničkim snagama gurnuli Hajduk na predposljednje mjesto Prve HNL zbog gol-razlike.

U prvom dijelu Lokomotiva je održala nogometnu lekciju domaćoj momčadi, sve je kontrolirala i bez previše muke, kao da se radi o sudaru dviju momčadi koje nisu iz istog natjecateljskog ranga. Momčad Ante Čačića povela je već u trećoj minuti kada je Šovšić tukao sa 22 metra, vratar Rozman odbio, a Mirko Marić lako zabio za Lokomotivu.

Do odmora je Lokomotiva držala sve, imala je i posjed, i daleko veći broj udaraca, dok su Koprivničani bili potpuno nemoćni. Svaka njihova ideja razbijala se na 30, 40 metara od gola Lokomotive, tu je konce igre gostiju držao Jerko Leko i na odmor se otišlo sa 1:0 za Lokomotivu, rezultat je to s kojim je, po igri, čak mogao biti zadovoljniji Slaven Belupo.

U nastavku su domaćini krenuli s dvije izmjene i brzo stigli do izjednačenja, Sandi Križman je glavom pogodio. Onda je i Čačić posegnuo za promjenom, umjesto Doležala uveo je Fiolića i mladi igrač, donedavno Dinama, nakon ubačaja Petra Mišića ponovno je doveo lokose u vodstvo nakon manje od dvije minute na terenu. Iako, ni nakon toga Čačić nije bio zadovoljan, dosta je vikao na svoje igrače. U završnici je Slaven pritiskao i uspio doći do boda pogotkom Stefana Savića.

Nakon tri kola vodeći je Split (7 bodova), Lokomotiva je četvrta s isto toliko bodova dok je Slaven osmi (2 boda).

>>Mišković zasad vjeruje Keku, stradali pomoćnici

Komentara 8

Avatar Matervamcrvenu
Matervamcrvenu
09:50 28.07.2015.

samo se vi sprdajte sa Hajdukom , vidit će te kad narastu ajdukova dica.Doduše ima i nekoliko bosanaca ,no i oni će narasti.Čudno je jedino što rastu već 10 - 15 godina i nikako da narastu.Ovo prvenstvo je izgubljeno zao za Hajduk,ali oni se pripremaju za iduće 2016./ 2017 . i tako dalje drugovi i tako dalje.

DU
Deleted user
09:34 28.07.2015.

Koji pokvarenjaci u Slavenu i Lokomotivi.."gurnuli" Hajduk na predposljednje mjesto..umjesto da igraju za sebe oni se dogovore i igraju tako da napakoste Hajduku..

CA
canajrasim-
00:49 28.07.2015.

gurnuli Hajduk na predposljednje mjesto>>>>>>>>> Vazno je da Brbic ima 3x visu placu od Mamica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije