Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 1:0

Slaba partija Bilićeve momčad: West Ham izgubio kod Southamptona, nije pomogao ni igrač više

Southampton - West Ham
Foto: Reuters
1/9
06.02.2016.
u 20:16

West Ham je posljednjih 35 minuta imao čovjeka više na travnjaku budući da je Wanyama zbog grubog prekršaja dobio izravni crveni karton. No, Bilićeva momčad to nije uspjela iskoristiti

West Ham Slavena Bilića poražena je na gostovanju kod Southamptona u 25. kolu engleskog prvenstva. Sveci su protiv danas vrlo blijedih čekićara slavili s minimalnih 1:0.

Jedini pogodak na utakmici pao je u devetoj minuti nakon loše reakcije obrane West Hama. S pet metara je zabio Japanac Yoshida.

West Ham je posljednjih 35 minuta imao čovjeka više na travnjaku budući da je Wanyama zbog grubog prekršaja dobio izravni crveni karton. No, Bilićeva momčad to nije uspjela iskoristiti pa je stigao šesti poraz ove sezone.

West Ham je šesta momčad lige sa 39 bodova, dok je Southampton za mjesto slabiji s tri boda manje.

Bayern remizirao u Leverkusenu

Bayer Leverkusen i Bayern odigrali su bez pogodaka susret 20. kola Bundeslige. Tin Jedvaj bio je u početnom sastavu domaćina, a igru je napustio u 51. minuti.

Bayern je vodeća momčad lige sa 53 boda, osam više od drugoplasirane Borussije Dortmund. Leverkusen je na petom mjestu sa 32 boda.

>> Sjajni Leicester grabi prema naslovu, na Etihadu je pao i Manchester City!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije