Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seks Afera

Skandal u Engleskoj! Reprezentativac uhićen zbog seksa sa 14-godišnjakinjom!

engleska reprezentacija
Foto: Press Association/Pixsell
02.03.2015.
u 18:32

– Vidjelo se da su policajci, bili su obučeni u crno. Ali pretpostavljali smo da je riječ o provali, rekao je susjed

Novi seks-skandal potresao je Englesku, točnije njihov nogomet. Prema pisanju otočkih medija, jutros je uhićen nogometaš pod sumnjom da je imao spolni odnos sa 14-godišnjakinjom.

Oko devet ujutro tri policajca i nekoliko forenzičara pojavilo se pred njegovom kućom i uhitili su ga, a onda su detaljno pretraživali kuću i garažu. Engleski mediji nisu naveli o kojem je igraču riječ, ali su kazali da se radi o igraču koji nastupa u Premiershipu i da igra za reprezentaciju. Poslije se ipak doznalo da je riječ o Adamu Johnsonu, igraču Sunderlanda, koji je za nacionalnu vrstu debitirao 2010. godine i skupio 12 nastupa.

– Vidjelo se da su policajci, bili su obučeni u crno. Ali pretpostavljali smo da je riječ o provali, rekao je susjed za The Sun, a drugi izvor je kazao:

– Uhićen je zbog sumnje da je spavao s djevojčicom od 14 godina.

Policija je u stanu našla i vatreno oružje, ali poslije se uspostavilo da za njega ima dozvolu.

>>Seks-skandal u Manchesteru: Ne mogu prestati plakati, nadam se da video neće izaći u javnost

Komentara 4

MA
MagnusJohnson
19:06 02.03.2015.

Nejasno je kakav je to skandal pogodio "engleski nogomet" zbog jednog bolesnog nogometaša. Hrvoje Delač je slika i prilika današnjeg hrvatskog novinarstva.

Avatar cera
cera
19:28 02.03.2015.

Novi seks scandal a molio bih urednika da nam pojasni koji je STARI skandal. Toliko

DI
Diners
19:30 02.03.2015.

Skandal..strava ...horor....a naslova ti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije