Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugopolje - Sesvete

Skandal u Drugoj HNL: Sudac nije priznao pogodak iz jedanaesterca!

nogometni sudac
Foto: ilustracija
1/6
22.10.2016.
u 17:43

Neobranjiv udarac prošao je kroz mrežu, a sudac Tino Krečak je smatrao da je lopta prošla kraj vratnice u gol-aut

Sudac Tino Krečak iz Velike Gorice nije priznao pogodak iz jedanaesterca na utakmici Druge lige Dugopolje - Sesvete (2:2). Naime, u 75. minuti derbija u Dugopolju kod vodstva domaće momčadi 2:1, gosti su dobili jedanaesterac nakon što je Ivan Žižić rukom blokirao indirektni udarac za Sesvete.

Žižić je dobio crveni karton, a gosti udarac s bijele točke. Ante Aralica namjestio je loptu i precizno pogodio u lijevu stranu domaćeg vratara.

Neobranjiv udarac prošao je kroz mrežu, a sudac Tino Krečak je smatrao da je lopta prošla kraj vratnice u gol-aut. Spornu situaciju možete vidjeti OVDJE.

Protesti Sesvećana bili su uzaludni. Ipak, gosti su u petoj minuti sudačke nadoknade došle do izjednačenja pogotkom Bosančića, bivšeg igrača Dugopolja. A na kraju su Sesvete mogle kući otići s tri boda, ali je Aralica je pogodio mjesto gdje se spaja stativa i greda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 10

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
19:19 22.10.2016.

Dugopolje kao i Hajduk... Kad njima ide u korist onda ne preispituju moral suca. Da se dogodilo kontra njih sudac bi s terena izlazio s nogama naprijed.

LA
lazio
17:53 22.10.2016.

Nije sudija kriv samo nego organizator meca...

DU
Deleted user
11:54 23.10.2016.

još se može desiti da sudac krivo vidi, ali da domaći igrači, zajedno sa golmanom krivo vide. Toliko o poštenju aktera ove igre. Tražiti poštenje u igri u kojoj su svi akteri, uključujući i same igrače, spremni igrati nepošteno akoako im to ide u korist je jako licemnerno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije