Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stop korupciji

Skandal trese Otok: Mito primali Hasselbaink, vlasnik Leedsa Cellino...

Jimmy Floyd Hasselbaink
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
29.09.2016.
u 15:36

Najdalje je otišao kontroverzni Cellino koji je novinarima Daily Telegrapha, za koje je mislio da su menadžeri, ponudio da kupe 20 posto kluba kako bi on zauzvrat dobio postotak od transfera

Britanski list Daily Telegraph nastavlja s otkrivanjem korupcijskog skandala u engleskom nogometu i u četvrtak je objavio snimke na kojima se vidi kako trener Queens Park Rangersa Jimmy Floyd Hasselbaink, zatim pomoćni trener Barnsleya Tommy Wright te vlasnik Leedsa Massimo Cellino primaju mito. 

Barnsley  je odmah suspendirao Wrighta koji je snimljen kako uzima 5000 funti, dok je Hasselbaink, legendarni napadač Chelseaja, pregovarao o naknadi od 55.000 funti od agencije koja bi surađivala s njim u prodaji nogometaša.

Najdalje je otišao kontroverzni Cellino koji je novinarima Daily Telegrapha, za koje je mislio da su menadžeri, ponudio da kupe 20 posto kluba kako bi on zauzvrat dobio postotak od transfera. Na videosnimci se vidi da talijanski poslovni čovjek govori da "nema rizika u tom poslu jer su zaštićeni".

Daily Telegraph je pokrenuo skandal pričom o tome da je sada već bivši engleski izbornik Sam Allardyce primao mito vezano za transfere igrača. Engleski nogometni savez je nakon izbijanja skandala smijenio Allerdaycea koji je navodno primio 400.000 funti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije