Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VERBALNI RAT BBB-a

Sjever: 'Vođe su vam crveni'; Istok: 'Plaćenici marš iz Dinama'

BBB
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
12.04.2014.
u 17:40

Nova udruga navijala je za Dinamo sa sjevera, bilo ih je dvjestotinjak. Suparnici su im bili na istoku i bilo ih je daleko više, oko tisuću.

Susret Dinama i Rijeke igrao se i na tribinama, ne zbog velikog dolaska navijača gostiju i nadglasavanja u navijanju s plavim kibicima. Verbalni rat vodio se između dviju podijeljenih navijačkih skupina Dinama.. Naime, novoosnovani BBB Fan club, koji je ujedinio neke od navijačkih frakcija, pa čak i one koji su donedavno bili najžešći protivnici aktualne vlasti u Maksimiru, suprotstavile su se stavovima druge dvije udruge koje su ostale pri stavu rušenja Mamića.

Nova udruga navijala je za Dinamo sa sjevera, bilo ih je dvjestotinjak. Suparnici su im bili na istoku i bilo ih je daleko više. Redarska služba podijelila ih je po sektorima, redari su čuvali stube. No, šest minuta prije početka utakmice nastao je juriš na istoku, svi su uz poklič krenuli prema sredini, redari ih nisu mogli zaustaviti, te se složila velika skupina od oko tisuću navijača, dosad ih se toliko nije okupljalo na istoku. I ta je skupina odmah ‘pozdravila’ sjever sa “J..o vas Mamić”, pa “Plaćenici marš iz Dinama”, a cijelo su vrijeme tražili izbore, za što su sa zapada dobili zvižduke. Da, i oni su povremeno navijali za Dinamo...

Na sjeveru se pak ukazao transparent “Vođe su vam crveni”, pa je istok uzvratio novim uvredama. Uglavnom, koliko tribina, toliko i raznih politika, i dok je tako, nema sreće za Dinamo. Jedino zajedničko bio je pljesak Emi Colner, djevojčici koja je izvela početni udarac jer sav prihod s utakmice išao je za kupnju aparata koji joj je potreban za liječenje. Igrači Rijeke i Dinama izašli su s prigodnim majicama, a djevojčicu su na centar doveli Šimunić i Halilović.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Sastanak povjerenika

U Maksimiru su se sastali i povjerenici Dinama te izdali priopćenje u kojem su naveli da oni predstavljaju demokraciju, da se blati klub, da vole Dinamo uvijek, da žive za njega svaki dan, a ne kao oni koji se javljaju kada je to postalo 'moderno'.

>> Dinamova rapsodija! U samo 23 minute potpuno razbili Rijeku

Ključne riječi

Komentara 148

BS
bstrabi2
17:57 12.04.2014.

Neke stvari ne svačam.Ili je to neki drugi klub?Isto se ponovilo.Ko i protiv Hajduka.Dinamo vodi četri nls,a oni huligani.Viću Mamiću sigane.Ustvari zašto opće dolaze na tu utakmicu.Ako taj klub mrze.Jer će to i radit.Ako se i promjeni votstvo kluba.Tako je bilo i za vreme Canjuge .I tako če i dalje biti.To je ta stoka sitnog zuba.I kolko je Dinamo kazni platio.Za te novce i krov bi imali.I zlatne sjedalice.Kolko se naplačao kazni.Isto ko i Hajduk.Klubove uništavaju huligani,a ne navijaći.Šimić je neki sindikalista.Šta je napravio ?Za igrače koji su u zatvoru.Zbog namještanja rezultata.Oni su bili prisiljeni.Jer u klubovima nisu po godinu dana vidjeli ni lipe,a doma imaju gladnu djecu.To je Šimićev posao,a ne šata radi Dinamo.Dinamo svoje igraće plača po zasluzi,a ne po namještanju .

BJ
ban.jelacic.37
19:06 12.04.2014.

ma vi koji ste protiv Mamića vi ste i protiv Dinama,a ova četiri belosvetska holštaplera nek zaobilaze Maksimir barem kilometar daleko,jer to su jadnici koji bi pokrali lovu iz Dinama i zbrisali pa tako i upropastili najači klub na balkanuu i šire kao što su udruga naš Hajduk sjebali Hajduk i odmaglili s lovom

DU
Deleted user
17:59 12.04.2014.

Eto,sada se zna koliko je ovih ZZD protiv sadašnje uprave ! Tisuću ! Znali su da će novoformirana udruga navijati za Dinamo i svi su se mobilizirali na čelu sa Šimićem koji je bio na istoku i skupilo ih see tisuću! A Dinamo ima milijun navijača!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije