Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARCELONA SIGURNA

Sjajna utakmica na Anfieldu: Liverpool i Arsenal nakon puno preokreta odigrali 3:3

Liverpool - Arsenal
Foto: Reuters
1/8
13.01.2016.
u 22:55

Leicester je slavio s 1:0 na gostovanju kod Tottenhama. Pogodak je zabio Huth, a Andrej Kramarić nažalost nije konkurirao za dvoboj jer trener Claudio Ranieri ne računa na njega.

Sjajnu utakmicu odigrali su večeras Liverpool i Arsenal u 21. kolu engleske lige. Susret na Anfieldu nakon puno preokreta je završio podjelom bodova, 3:3.

Redsi su dva puta vodili, ali se Arsenal uspio vratiti. Prvo je u 10. minuti zabio Firmino da bi u 14. Ramsey vratio stvari na početak. Nakon toga se brazilski ofenzivac Liverpoola drugi put upisao u strijelce u 19. minuti, da bi šest minuta kasnije izjednačio Giroud

Francuz je zatim svojim drugim pogotkom doveo Arsenal u vodstvo u 55. minuti. I kada se činilo da će sva tri boda u London, u 90. minuti se ukazao Allen i zabio za konačnih 3:3.

Dejan Lovren je ozlijeđen pa Jurgen Klopp još ne može računati na njega.

Leicester je slavio s 1:0 na gostovanju kod Tottenhama. Pogodak je zabio Huth, a Andrej Kramarić nažalost nije konkurirao za dvoboj jer trener Claudio Ranieri ne računa na njega.

Manchester City kod kuće je odigrao samo 0:0 s Evertonom, a remizirali su i Chelsea i WBA (2:2).

Rezultati:

Chelsea - WBA 2:2
Manchester City - Everton 0:0
Southampton 2- Watford 2:0
Stoke - Norwich 3:1
Swansea - Sunderland 2:4
Liverpool - Arsenal 3:3
Tottenham - Leicester 0:1

Poredak: Arsenal 45, Leicester 43, Manchester City 40...

A Barcelona je rutinski odradila uzvratnu utakmicu osmine finala Kupa kralja protiv Espanyola. Katalonci su u prvom susretu bili uvjerljivi i pobijedili s 4:1, a večeras su slavili s 2:0.

Oba pogotka za španjolskog prvaka zabio je Munir, dok je Rakitić odigrao čitavi susret i zaradio žuti karton.

PSG je sa Zlatanom Ibrahimovićem na klupi s 2:1 bio bolji od Lyona i plasirao se u polufinale kupa. Tamo su još prošli Bordeaux, Toulouse i Lille.

Uspješni su bili i nogometaši Milana koji su se pobjedom nad Carpijem (2:1) plasirali u polufinale talijanskog kupa.

>> Senzacija: Dinamo krenuo po Andreja Kramarića!

Komentara 1

LU
lukateli1
08:50 14.01.2016.

Novinarcicu, zar nemaju Arsenal i Leicester jednak broj bodova?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije