Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je puno

Mourinho svjedočio sjajnoj atmosferi, nakon Kalinićeva gola došlo do erupcije oduševljenja!

navijači
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/23
24.03.2017.
u 21:02

Pred početak susreta viđena je lijepa scena, navijači obje reprezentacije zajedno su išli prema stadionu, a sve je proteklo bez incidenata.

U Zagrebu se danas od jutra u zraku osjećao spektakl. Na Maksimiru su se u kvalifikacijama za SP u Rusiji sastale Hrvatska i Ukrajina, a već od ranog jutra naši i ukrajinski navijači stvorili su sjajnu atmosferu u središtu grada.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ukrajinski navijači u hrvatsku metropolu stigli su u 27 autobusa, a prekrasnom gestom oduševili su naše navijače. Pred početak susreta viđena je još jedna lijepa scena, navijači obje reprezentacije zajedno su išli prema stadionu, a sve je proteklo bez incidenata.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Pred Maksimirom je viđena gužva kakva se odavno nije stvorila, za susret se tražila ulaznica više. Kontrole na ulazima bile su rigorozne, a sve zbog straha od huligana koji su najavljivali da bi mogli prekinuti današnji susret. Upravo iz tog razloga pred Maksimirom je bilo jako puno policije koja je pazila da sve protekne bez izgreda.

Inače, u Zagrebu je danas boravio i Jose Mourinho koji je zainteresiran za neke hrvatske igrače, a snimljen je i kako dolazi na Maksimir gdje će gledati utakmicu.

Foto: Ilustracija/Marko Prpic/PIXSELL

Na kraju možemo reći da je stadion bio pun, a atmosfera fenomenalna. Nakon Kalinićeva gola na Maksimiru je zavladala erupcija oduševljenja, baš kao i nakon zadnjeg sučeva zviđuka koji je označio pobjedu Hrvatske. Navijači, svaka čast, pokazali ste kako se bodri svoja reprezentacija.

>>Ljubav je na Maksimiru: Hrvat zaprosio Ukrajinku!

>>Samo nekoliko sati prije ključne utakmice HNS donio važnu odluku oko izbornika Čačića

Komentara 5

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
22:09 24.03.2017.

Evo udbaško-orjunaških pljuvača - kad za ništa drugo ne mogu prigovarati, stadion im je loš, hahaha!

NE
Nemanadimak
07:15 25.03.2017.

Kad se sjetim suza krene zamirisu uspomene svake stope rodnog kraja i narodnih obicaja Prepoznah ljepotu tvoju sto probudi ljubav moju kad sam s tobom srce moje kuca jace, veliko je Ref. Oj Zagoro, lijepa li si Slavonijo, zlatna tionijo, zlatna ti si Herceg-Bosno, srce ponosno Dalmacijo, more moje jedna dusa a nas dvoje pozdrav Liko, Velebita diko lijepa li si Kad Neretva moru krene ti se tada sjeti mene mojoj pjesmi budi tema za sve one kojih nema Ajde Istro i Zagorje podignimo sve tri boje zagrlimo se pred svima neka vide da nas ima

MA
marvel123
05:18 25.03.2017.

Bravo Hrvati. Kome nije Drago neka pati. Ocito da neki jos pate. Bolji smo i zato pobijedili. Bravo i Respekt. Vi ste ponos Hrvata. Pozz svim Hrvatima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije