Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski nogomet

Sjajan vikend naših nogometaša: Mandžo i Perišić zabili, Luka briljirao...

Luka Modrić
Reuters/PIXSELL
27.10.2014.
u 11:27

Mario Mandžukić i Ivan Perišić upisali su se u strijelce, Tin Jedvaj dobio je crveni karton, a Luka Modrić je imao sjajan nastup u El Clasicu

Hrvatski nogometaši imali su upečatljive nastupe tijekom vikenda u najjačim europskim ligama. Mario Mandžukić i Ivan Perišić upisali su se u strijelce, Tin Jedvaj dobio je crveni karton, a Luka Modrić je imao sjajan nastup u El Clasicu. Nije imao nijedno pogrešno dodavanje, a uspješno obavljao svoje dužnosti većinom na svojoj polovici. 

Dobio je ocjenu 3 uz objašnjenje: "Uzeo je dosta lopti na polovici terena i trudio se oduzeti loptu Barceloni. Te obrambene dužnosti koje je izvršavao mu nisu dopustile da bude uspješan u napadu."

Kratak rezime cijelog vikenda pogledajte na Goalu.

>>Goal: Modrić je odigrao savršeno, bez ijednog krivog dodavanja

Komentara 1

SA
sakins
20:12 27.10.2014.

Mislim strasni igraci da su na svetskom Brazilci bili ozbiljni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije