Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Šišmiši u derbiju kola svladali Sevillu i 'preskočili' je na ljestvici

Valencia
Reuters/PIXSELL
25.01.2015.
u 23:00

Bilo je 3:1, ali sve je moglo i na drugu stranu da je Bacca bio precizniji.

Valencia je 3:1 pobijedila Sevillu u posljednjoj utakmici 20. kola Primere. Važna je to bila utakmica u utrci za Ligom prvaka (odnosno kvalifikacijama) i daleko bolje odigrali su domaći nogometaši na Mestalli.

Šišmiši su poveli već u 18. minuti utakmice. Minutu ranije sudac je dosudio penal jer je Diogo Figueiras napravio prekršaj u svom šesnaestercu. Siguran izvođač s bijele točke bio je Daniel Parejo. Gađao je uz desnu vratnicu i golman nije imao nikakvih šansi.

Isti je igrač zabio i u 32. minuti. Sjajno mu je asistirao Enzo Perez, a ovaj je sigurno pogodio donji desni kut. Da će Daniel Parejo obilježiti prvo poluvrijeme pokazao je i događaj iz 35. minute, no ovaj put pomogao je gostujućim nogometašima. Pokušao je "očistiti" situaciju iz vlastitog šesnaesterca, ali jednog od igrača udario je po nogama i tako skrivio penal. Siguran izvođač bio je Carlos Bacca.

>> Statistiku, ocjene igrača i prvenstvenu ljestvicu pogledajte na Goal.com

Sevilla je imala priliku poravnati rezultat iz još jednog penala, a koji je sudac Latre svirao u 40. minuti. Joao Cancello napravio je prekršaj, a i ovaj put loptu je na 11 metara postavio Carlos Bacca. Međutim, njegov pokušaj u donji desni kut "pročitao" je sjajni Diego Alves.

Prelijepi gol pozdravili su domaći navijači na Mestalli u 56. minuti, naime Javi Fuego "iz prve" je opalio s ruba šesnaesterca i zabio uz lijevu vratnicu. Minutu kasnije umalo su šišmiši zabili još jedan gol, Rodrigo je imao sjajnu priliku u šesnaestercu, ali je iz blizine pucao dosta - mlohavo.

Kevin Gameiro odlično je pronašao Denisa Suareza unutar šesnaesterca u 71. minuti, a ovaj je oštro pucao tik uz lijevu vratnicu. Minutu kasnije vratar Seville pobrao je pljesak za izvanrednu obranu, jer je jedva obranio pokušaj Rodriga s oko 20 metara.

Valencia je ovom pobjedom preskočila Sevillu te je sad četvrta momčad Primere. Šišmiši imaju 41 bod, a Sevilla 39 bodova.

REZULTATI:

Deportivo - Granada 2:2
Athletic Bilbao - Malaga 1:1
Espanyol - Almeria 3:0
Valencia - Sevilla 3:1

>> Barcelona bez Rakitića zabila šest komada Elcheu, Pašalić igrao čitavu utakmicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije