Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO IZNENAĐENJE

Nije šala, Siniša Mihajlović od ljeta bi trebao na klupu Manchester Cityja!

Siniša Mihajlović
Foto: Reuters/PIXSELL
31.03.2015.
u 09:19

Bivši izbornik Srbije i aktualni trener Sampdorije već je objavio da na kraju sezone napušta klub iako se s njim bori za ulazak u Ligu prvaka

Talijanski mediji uvelike su se raspisali o novoj kombinaciji na klupi u aktualnom engleskom prvaku Manchester Cityju. Vjerovali ili ne, Siniša Mihajlović postao bi trener, a Roberto Mancini sportski direktor!

Bivši izbornik Srbije i aktualni trener Sampdorije već je objavio da na kraju sezone napušta klub iako se s njim bori za ulazak u Ligu prvaka. Mancini je pak u teškoj misiji Interova povratka u vrh talijanskog nogometa, trenutačno je na devetom mjestu, poziciju ispod Milana.

Zato bi mu povratak u Englesku dobro došao, ali uz manje stresa jer bi radio kao sportski direktor, a činjenica da je četiri godine bio trener Cityja trebala bi mu olakšati posao.

>> Siniša Mihajlović napravio nešto prvi puta viđeno u talijanskom nogometu!

Komentara 12

ĆA
ćaćaća
11:12 31.03.2015.

čudno da ovo nije na naslovnicama svih hrvatskih novina...

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
13:11 31.03.2015.

Pa Siniša Mihajlović je roženi Hrvatina iz Borovog Sela i budu se Slavonci i ravninski pravi hrvati sigurno veselili da je dogural na klupu Citizensa..

MA
mahin1986
09:34 31.03.2015.

Evo je trebalo sutra izaći za prvi april

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije