Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz u Grčkoj

Simeone: Protiv Juventusa ćemo igrati pod pritiskom

Diego Simeone
REUTERS/Juan Medina
17.09.2014.
u 00:07

- Moja momčad je bila dobra prema naprijed u prvom dijelu, imali smo i nekoliko prilika, ali nismo zabili. Olympiacos je bio čvrst u obrani, neprobojan, a u kontranapadima iznimno dobar

Grčki Olympiacos odigrao je odličnu utakmicu protiv Atletica i pobijedio 3:2. Aktualni europski doprvak slomljen je s tri pogotka iz tri udarca u okvir, a sada se nalazi u teškoj situaciji.

- Bila je to jako teška utakmica, ali to smo znali i prije početka. Olympiacos je kvalitetna momčad i dao nam je nemir uoči utakmice protiv Juventusa kod kuće. Oni su isto slavili i u boljoj su poziciji nego mi, rekao je Diego Simeone pa nastavio:

- Moja momčad je bila dobra prema naprijed u prvom dijelu, imali smo i nekoliko prilika, ali nismo zabili. Olympiacos je bio čvrst u obrani, neprobojan, a u kontranapadima iznimno dobar. Sad trebamo čekati i vidjeti kako će naši konkurenti odigrati, a u utakmicu protiv Juventusa ući ćemo znajući što je na kocki, zaključio je Simeone i pohvalio Griezmanna.

>>Olympiacos pobijedio Atletico, Mandžukić strijelac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije