Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slažete li se?

Simeone otkrio zašto su Mandžukić i Griezmann postali bolji

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
28.02.2015.
u 19:08

U nedjelju španjolskog prvaka očekuje teško gostovanje u Sevilli.

- Konkurentniji smo u napadu, dolazak Fernanda Torresa dobar je za Marija Mandžukića i Antoinea Griezmanna, obojica su podignula razinu svoje igre - ustvrdio je Diego Simeone, trener Atletico Madrida i još jednom se osvrnuo na utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Bayera.

- Suparnik nas je pritisnuo, umjesto da je obrnuto. Zato smo toliko griješili - kaže Argentinac.

U nedjelju španjolskog prvaka očekuje teško gostovanje u Sevilli, a za tu utakmicu Simeone neće moći računati na ozlijeđene Kokea i Siqueiru.

- Crtu ćemo podvući na kraju, a zasad nam je se sezona jako dobra. Stiglo je mnogo novih igrača. Konkurentni smo u Kupu kralja, "živi" u Ligi prvaka, osvojili smo Superkup, u prvenstvu smo tri boda od drugoplasirane Barcelone - rekao je argentinski stručnjak, a vidjet ćemo da li će tako biti i nakon Seville.

>>Evo što je Guardiola poručio bivšim igračima koji su ga popljuvali!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije