Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez golova

Atletico remizirao sa Sevillom, Mandžukiću samo 15 minuta

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
01.03.2015.
u 21:00

Mario Mandžukić utakmicu je započeo na klupi, a u igru je ušao u 75. minuti te dobio premalo vremena da bi se istaknuo

U 149. derbiju između Seville i Atletica nije bilo pobjednika, ali nije bilo ni gotova. Utakmica je završila 0:0, a bolji dojam ostavio je domaćin.  Uputila je Sevilla 13 udaraca na gol (četiri u okvir), dok je Atletico pucao šest puta (dvaput u okvir). Ipak, vratari su bili nesavladivi i bodovi su na kraju podijeljeni.

Utakmica je obilovala prekršajima, a sudac je pokazao čak 11 žutih kartona. Domaćin je dobio četiri, a gosti čak sedam. Zbog toga im u susretu protiv Valencije neće moći igrati Griezmann i Miranda.

Mario Mandžukić utakmicu je započeo na klupi, a u igru je ušao u 75. minuti te dobio premalo vremena da bi se istaknuo. Atletico je ostao treći, ima 54 boda, pet manje od drugoplasirane Barcelone. Sevilla je peta sa 46 bodova.

>>Mario Mandžukić potvrdio Guardioline riječi!

>>Lovrenu svih 90 minuta, Liverpool sjajnim golovima pobijedio City!

>>Pogledajte kako je dječak otrčao u Rakitićev zagrljaj

Komentara 1

DU
Deleted user
14:39 02.03.2015.

kad mario ne igra od prve minute vece su sanse za protivnicku momcad.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije