Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio dva gola

Simeone nahvalio Mandžukića: Ovo mu je najbolja utakmica za Atletico!

Diego Simeone
nph/NordPhoto/PIXSELL
31.01.2015.
u 21:54

- Nikada nije lako igrati u takvim uvjetima, ali mi smo dobro reagirali. Bila je to jako teška utakmica, ali znali smo i prije početka što nas očekuje

Atletico Madrid pobijedio je Eibar sa 3:1 i bodovno se izjednačio s Barcelonom koja ima utakmicu manje. Bila je to sjajna večer hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića koji je postigao dva gola. Pohvalio ga je i trener Diego Simeone.

- Bio je odličan! Njegova današnja utakmica vjerojatno je najbolja otkako je došao u Atletico. Puno je radio i bio pokretljiv, a ono što je njemu najbitnije, postigao je golove, rekao je Simeone.

Osvrnuo se i na samu utakmicu, ali i na težak teren koji je bio natopljen zbog kiše.

- Nikada nije lako igrati u takvim uvjetima, ali mi smo dobro reagirali. Bila je to jako teška utakmica, ali znali smo i prije početka što nas očekuje. Od prve minute krenuli smo na pobjedu i sve smo riješili već u prvom dijelu susreta te u nastavku održavali prednost. Dobra je stvar što smo se održali u samom vrhu, zaključio je trener Atletica.

A Mandžukićevu statistiku i grafički prikaz možete pogledati OVDJE!

>>Atleticova 'trica' Eibaru: Pogledajte kako je Mandžo zabio dvaput u dvije minute!

Komentara 4

BL
Blender
01:05 01.02.2015.

Citam ove vase primjedbe, ne razumijem u cemu je rijec? Tko god nesto postigne, vi se zalite i prigovarate. Vidljivo je da nitko od vas nije postigao nista u zivotu tako da mozete tracati o drugima koji jesu. Jal i bijeda, zao mi je kad gledam na sto je moj ponosni narod spao. Sve neke diverzije, sve neki junaci a na kraju jad i bijeda. Mando je dobar covijek, dobar sportas i to je to, vi i dalje placite, jadnici!!!

DA
Djeca_Arbata
00:40 01.02.2015.

Baš si mislim...koliko je Davor Šuker imao utjecaja da je Mandžo u Atleticu?...Hm...kaj današnja djeca navijači znaju tko je s kime dobar...

CA
carpediem
14:22 01.02.2015.

Ja ostajem na svojem kao sto sam na pocetku sezone prognozirao da ce Mandzo do 38 kola dati 26 golova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije