Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Atletica

Simeone nahvalio Mandžu i druga pojačanja: Oni su poboljšali momčad

Diego Simeone
Reuters (Ilustracija)
23.08.2014.
u 10:12

- Sretan sam jer su se dečki sjajno borili. Ova pobjeda nas je nahranila optimizmom uoči starta prvenstva. Međutim, Real i Barcelona su i dalje favoriti za naslov prvaka

Karizmatični trener Atletica Diego Simeone jučer je još jednom dokazao kako je velik stručnjak. Iako je 'kraljevski klub' trošio stotine milijuna eura na pojačanja, on je još jednom uspio zaustaviti skupocjene zvijezde i osvojiti trofej.

- Sretan sam jer su se dečki sjajno borili. Ova pobjeda nas je nahranila optimizmom uoči starta prvenstva. Međutim, Real i Barcelona su i dalje favoriti za naslov prvaka, rekao je Simeone pa se osvrnuo na pojačanja:

- Novi igrači daju mi druge mogućnosti. Oni su poboljšali ovu momčad. Vidio sam važnu utakmicu Mandžukića, a Griezmann je odigrao odlično drugo poluvrijeme. Siqueira je također odigrao jako dobro. Bile su najmanje četiri izmjene u odnosu na prošlu sezonu. Mandžukić nije Diego Costa, Griezmann nije David Villa, Siqueira nije Filipe Luis i sada treba vidjeti kako će momčad rasti bez da izgubi bit.

I on se prisjetio poraza od Reala u finalu Lige prvaka.

- Nije isto kao Liga prvaka. Ali živjeli smo za današnju utakmicu.

>>Griezmann: Mandžukić je bio za čistu desetku!

>>"U Mandžukića su već svi sumnjali, a ispratili su ga ovacijama!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije