Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Atletica

Simeone: Nadam se da će Mandžukić biti još bolji!

Diego Simeone
nph/NordPhoto/PIXSELL
19.12.2014.
u 15:17

- Njegov entuzijazam i sposobnost omogućili su mu da se uklopi u momčad koja igra na isti način. Početkom sezone bilo mu je teško, ali sada je u svakoj utakmici sve više prisutan u igri

Mario Mandžukić postigao je dva pogotka za Atletico u jučerašnjoj utakmici kupa protiv L'Hospitaleta. Zaradio je pohvale španjolskih medija koji pišu kako iz utakmice u utakmicu opravdava svoj transfer, a i trener Diego Simeone je zadovoljan.

- Njegov entuzijazam i sposobnost omogućili su mu da se uklopi u momčad koja igra na isti način. Početkom sezone bilo mu je teško, ali sada je u svakoj utakmici sve više prisutan u igri i njegovi se odnosi sa suigračima popravljaju. Postigao je puno važnih golova, a njegova je statistika vrlo pozitivna, rekao je Simeone i zaključio:

- Nadamo se će nastaviti ovako, čak i bolje.

>>'Mandžukić je najbolje i jedino pravo pojačanje Atletica'

Komentara 1

DU
Deleted user
16:01 19.12.2014.

i mi se toplo nadamo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije