Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Atletica

Simeone: Mandžukić i Costa uopće nisu slični

Diego Simeone
Reuters (Ilustracija)
18.08.2014.
u 16:23

- Mi i dalje imamo istu strukturu, istu srž, i nogometna filozofija prilično nam je slična kao i prošle sezone. Neki igrači su otišli, ali doveli smo zamjene

U utorak u 23 sata igra se prva utakmica Španjolskog superkupa između Reala i Atletica. Trener aktualnog prvaka Diego Simeone na konferenciji za novinare najavio je tu utakmicu.

- Finale bi trebalo biti finale, a ne da se igra na dvije utakmice. Superkup se očito igra zbog različitih televizija i novca koji je u igri, rekao je Simeone pa dodao:

- Mi i dalje imamo istu strukturu, istu srž, i nogometna filozofija prilično nam je slična kao i prošle sezone. Neki igrači su otišli, ali doveli smo zamjene. Mi za 95 milijuna eura kupimo sedam ili osam igrača, a oni dva. Atletico stvara momčad, a nju čini 18 igrača, možda čak i više igrača, a ne samo početnih 11.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Najbolniji udarac bit će im odlazak Diega Coste, najboljeg strijelca, ali došla su i pojačanja u napadu.

- Ako ćemo već uspoređivati, karakteristike Marija Mandžukića nisu nimalo slične onima koje ima Diego Costa. Raul Jimenez je najsličniji Costi, a da nije Costa, zaključio je trener Atletica.

>>Evo što Simeone kaže o Mandži i svojim napadačima

Komentara 1

CA
carpediem
17:39 18.08.2014.

Sve je jos rano prognozirati mada mislim da je Mario imao izbora a ovdje se vidi da je gledao na Ekipu i trenera i ako bi ponovio dobru igru kao u Bayernu tada bi mogao postati zvijezda jer prava zvijezda ne igra samo u jednom Klubu dobro a ovdje se dobro osjeca a to je dobra znak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije