Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale Hrvatu

Simeone: I Rakitić je ključni igrač Barce, i zbog njega se Messi digao

Lionel Messi i Ivan Rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
11.05.2015.
u 15:22

Nedvojbeno je individualni talent Lea Messija nedvojben, no on ništa od svoje genijalnosti ne bi mogao ostvariti bez pomoći svojih suigrača.

Diego Simeone u kolumni za Goal.com objašnjava zašto je Messi tako eksplodirao ove sezone i zašto je važna Raketina uloga u momčadi.

"Genijalnost Lea Messija odlučila je ishod polufinalnog susreta na Camp Nou u srijedu. Nevjerojatan je nogometaš i dosta je toga rečeno poslije utakmice, a brojni i dalje analiziraju može li se i kako zaustaviti čudesnog Argentinca. 

Nedvojbeno je individualni talent Lea Messija neupitan, no on ništa od svoje genijalnosti ne bi mogao ostvariti bez pomoći svojih suigrača. Prisutnost Suareza i Neymara itekako mu je pomogla ove sezone. Ima 'logistiku' cijele momčadi, a jedan od ključnih je i Ivan Rakitić koji je ove sezone donio Barceloni ekstra stabilnost u vezi. Odradio je sjajno posao na agresivnosti u veznoj liniji, kao i u oduzimanju lopti.

Mi u Atleticu igrali smo šest puta prošle sezone protiv Barcelone, a Messi nam nije zabio ni jednom! No ove sezone stvari su se izmijenile, jer momčad je drukčija, bolja, a i Messi prošle godine nije bio toliko konstantan. Danas je on na visokom, najvišem nivou i to je ono što radi probleme Barceloninim protivnicima.

Diego Simeone istaknuo je i tko je još najzaslužniji za Messijev uzlet, ali i u čemu je pogriješio Guardiola i kako se Bayern treba postaviti u uzvratu polufinala Lige prvaka, a to pročitajte u Heineken kutku na Goal.com/hr.

>>Hrvat je vođa veznog reda Barcelone: Raketa uz bok Messiju!

Komentara 2

Avatar germanikus
germanikus
15:45 11.05.2015.

Ma koji Rakitić...Barcelona pregovara s Dortmundom jer žele dovesi buduću zvijezdu svjetskog nogometa Slovenca Janeza Krampla! Momak je mješavina Messia i Ronalda ..samo daleko,daleko bolji!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije