Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bočni branič vatrenih

Šime Vrsaljko: Trenutačno me zanima samo reprezentacija

Šime Vrsaljko
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
30.05.2016.
u 15:02

Što se tiče izbora igrača za zadnju liniju, slijedimo izbornika na treninzima i on će odlučiti o najboljem rješenju, kaže Šime Vrsaljko

Izabranici Ante Čačića od nedjelje treniraju u Rovinju te čekaju prijateljski ogled sa San Marinom prije odlaska u Francusku na europsku smotru.

– Pokušat ćemo što bolje odraditi treninge, kao i u Sv. Martinu na Muri, te iskoristiti ovih četiri do pet dana za uigravanje. Što se tiče izbora igrača za zadnju liniju, slijedimo izbornika na treninzima i on će odlučiti o najboljem rješenju – rekao je Šime Vrsaljko za službenu stranicu HNS-a

Hrvatska je u Koprivnici svladala Moldaviju sa 1:0, a u skupnoj fazi Europskog prvenstva čekaju je Turska, Češka i Španjolska.

– Protiv Moldavije dobro smo ušli u utakmicu, stvorili dosta šansi, ali mogli smo ih više i zabiti. To treba pripisati umoru jer smo naporno trenirali, a bit ćemo svježiji i bit će bolje. Svi su naši protivnici dobre reprezentacije, danas se ni za nikoga ne može reći da je lagan protivnik. Moramo se usredotočiti na sebe i svoj rad te pokušati napraviti što bolji rezultat – najavio je Vrsaljko.

Iza Vrsaljka odlična je sezona u Serie A i povezuje ga se s transferom u neke od ponajboljih europskih klubova.

– Svjestan sam situacije, no isključivo sam koncentriran na reprezentaciju i želim razgovarati samo o tome – jasan je bio Vrsaljko.

>>Subašić i Srna čestitaju: Luka i Kova, ponosni smo na vas!

Komentara 10

Avatar germanikus
germanikus
18:41 30.05.2016.

EUJanez ...ha ha hahaha ha ha tko o nogometu nego Slovenac!!Hihihihihihih..kao je lijepo bilo vidjeti slovensku panjinu Oblaka kako Majstoru Modriću liže kopačke!

Avatar KiM
KiM
19:12 30.05.2016.

Neznam zasto domoljubi tolko mrze repku? Skoro milion eura je vec u kaznama placeno zbog usta.skih poklica...

DH
dalibor.hren
18:20 30.05.2016.

Poslije utakmice protiv Moldavije, izborniku je najlakše koga otpisati: prvo sebe, s onda 90% ekipe iz prvog poluvremena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije