Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJ OD SASSUOLA

Šime Vrsaljko na korak do najvećeg transfera u karijeri!

Šime Vrsaljko (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
29.06.2015.
u 18:13

Vrsaljkov aktualni klub će čak 40 posto od transfera morati platiti Genoi iz koje su prošlog ljeta doveli hrvatskog braniča i stavili u ugovor takvu klauzulu

Šime Vrsaljko na korak je do najvećeg transfera svoje karijere, a destinacija bi trebao biti Napulj! Hrvatski reprezentativac sve je dogovorio s Napolijem, a sad je na njima da se dogovore sa Sassuolom, tvrdi Sky Sports.

Nagađa se da je riječ o poslu vrijednom deset do 12 milijuna eura i kao dio transfera će Napoli Sassuolu ponuditi Duvana Zapatu.

Vrsaljkov aktualni klub će čak 40 posto od transfera morati platiti Genoi iz koje su prošlog ljeta doveli hrvatskog braniča i stavili u ugovor takvu klauzulu.

>> Napoli potvrdio interes za Vrsaljka: 'Šime je oduševljen'

Komentara 1

Avatar GaryLineker
GaryLineker
20:57 29.06.2015.

Vrsaljko je nogometaš koji je dokazao da se treningom, radom i zalaganjem može daleko dogurati. Vjerujem da će idući transfer za par godina biti u jednom od najboljih klubova svijeta ( Real Madrid, Barcelona, Bayern..).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije