Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samouvjeren je

Sigurdsson: Nemam pojma tko je taj Mandžukić!

Bayern, Borussia, Liga prvaka, Mario Mandžukić (1)
Foto: Reuters/Pixsell
13.11.2013.
u 11:15

– Nikad se nikoga nisam bojao pa se tako ne bojim ni Hrvatske, možemo do pobjede

Branič islandske nogometne reprezentacije Ragnar Sigurdsson u petak će imati tešku zadaću – morat će zaustaviti Marija Mandžukića. No, on se te uloge ne boji. Štoviše, tvrdi da Mandžukića ne poznaje.

– Ne znam tko je Mandžukić. Ne, zbilja se ne šalim. Je li to onaj što igra u Bayernu? Nikad ga nisam vidio, ne gledam baš njemački nogomet, ali čuo sam da je dobar igrač – rekao je Sigurdsson.

Mogli bismo dodati da ne samo da Sigurdsson ne gleda njemačko prvenstvo, nego očito nije gledao ni finale Lige prvaka u kojem je Mandžo zabio gol i vodio Bayern do naslova. No, dobro, nadamo se da će mu Mandžukić odgovoriti na terenu.

A Sigurdsson je uvjeren i da se Island može nositi s Hrvatskom.

– Nikad se nikoga nisam bojao pa se tako ne bojim ni Hrvatske. Znam imati tremu prije utakmice, ali čim ona počne, zaboravim na to i dam sve od sebe. Uvjeren sam da možemo do pobjede, a bilo bi super kad ne bismo primili pogodak – zaključio je branič Islanda.

>>Gunnarsson: Gladni smo uspjeha, a pritisak je na Hrvatima

Komentara 18

MI
mirko0410
11:50 13.11.2013.

Ili je bahat do boli ili je zalutal u nogomet. Poslije petka bude znal da je to "onaj " Hrvat iz Bayerna

DU
Deleted user
11:25 13.11.2013.

Nadam se da je"đilkoš" pročitao ovu izjavu ovog ledenog baje!?

DU
Deleted user
13:29 13.11.2013.

Dobro je po HR kad islandski igrači prave od sebe ovakve prepotentne balone. Kad puknu od Mandžinog udarca onda će ga sigurno upoznati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije