Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Tottenhama

Sherwood: Modrić i Bale bili su najbolji na terenu, to vam sve govori

Gareth Bale
Foto: Reuters (Ilustracija)
17.04.2014.
u 16:49

– Nije to ništa čudno, mi znamo kakav je Bale igrač. Vidjeli smo što je lani napravio u Tottenhamu, zabio je 21 gol i imao devet asistencija, a pobjedničke golove zabio je u osam utakmica

Gareth Bale ukrao je show jučer na Mestalli. Njegov pobjednički pogodak u finalu kupa protiv Barcelone oduševio je svijet, a pohvale stižu sa svih strana. Engleski novinari mišljenje su potražili i od trenera Tottenhama Tima Sherwooda, koji je pohvalio bivšeg igrača Spursa.

Foto: Press Association/PIXSELL

– Nije to ništa čudno, mi znamo kakav je Bale igrač. Vidjeli smo što je lani napravio u Tottenhamu, zabio je 21 gol i imao devet asistencija, a pobjedničke golove zabio je u osam utakmica. Da je ostao s nama i da je ponovno zabio toliko golova, sad bismo se borili za naslov, rekao je Sherwood i dodao:

– Dva najbolja igrača na terenu jučer su bili Gareth Bale i Luka Modrića, to vam sve govori – zaključio je trener Spursa.

>>Oduševljeni navijači dočekali Real, Modrić se fotografirao s peharom

>>Pogledajte kako je Alves bacio loptu Modriću u lice

Komentara 6

DA
davos24
19:04 17.04.2014.

Najbolji igrač Reala već par mjeseci je bez konkurencije Angel di Maria. Sa takvim igračem Argentina može daleko na ovom svjetskom prvenstvu.

BE
berija
17:40 17.04.2014.

Sad bismo se borili za naslov, bismo a ne bi.

DU
Deleted user
19:40 17.04.2014.

Citajuc ovako glupe naslove,i ovoliko uvelicavnje nekog bezvrjednog,gubi se smisao,biti pretplatnik i korisnik ,ovog vrlo postovanog tiska,kao sto je Vecernji,jer novinari koji pisu ovakve clanke su jadniji od ovog Modrica,bez uvrjede molim,pa mi koji istisnski pratimo nogomet i postujemo savkog dobrog nogometasa,znamo da Modric igra dobro,ali ne u toj mjeri u kojoj vi pisete i uvelicavate nejgovu igru,koja je na razini ,jednog obicnog hrvatskog nogometasa,nigdje niti slova o Mandzukicu,Rakiticu,Kovacevicu……..koji igraju kao Modric ili cak i bolje,u svakom slucaju zelim uspjeh i dalje nasem Lukici…………………..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije