Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Sevilla nadigrala Alaves, ozlijedila se četiri igrača i sudac!

Sevilla
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
01.10.2016.
u 18:35

Sevilla je u susretu 7. kola španjolske lige na svom Sanchez Pizjuanu svladala Alaves sa 2:1

Sljedeći Dinamov suparnik u Ligi prvaka, španjolski prvoligaš Sevilla u susretu je 7. prvenstvenog kola na svom Sanchez Pizjuanu svladala Alaves sa 2:1 (0:0). 

Sva tri pogotka postignuta su u samoj završnici dvoboja, Sevillu je u vodstvo doveo Wissam Ben Yedder u 74. minuti, za goste je nakratko izjednačio Victor Laguardia u 84., ali je Ben Yedder svojim drugim golom na početku sudačke nadoknade ipak osigurao tri boda za domaće.

Čak četvorica su se igrača ozlijedila, kao i glavni sudac Antonio Mateu. Sudac je bio zamijenjen u 75. minuti zbog ozljede mišića.

Pokušao je odraditi utakmicu do kraja, ali nije išlo. Iz Sevilline momčadi igru su zbog ozljede napustili Samir Nasri u 58. i Luciano Vietto u 61. minuti, a kod Alavesa Kiko u 26. i Dani Torres u 29. minuti.

Sevilla se ovom pobjedom bodovno izjednačila s madridskim Realom na vrhu ljestvice, oba kluba imaju po 14 bodova, ali Real ima utakmicu manje, on će u nedjelju ugostiti Eibar, dok je Alaves 11. s devet bodova.

Dinamo i Sevilla igrat će u 3. kolu skupine H Lige prvaka u Zagrebu 18. listopada, te u 4. kolu u Sevilli 2. studenoga.

>>Majstorija i nova golčina Nike Kranjčara u dresu Rangersa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije