Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Sevilla sanja treći finale u nizu, a Srna vjeruje u prolaz svog Šahtara

Football Soccer - Shakhtar Donetsk v Sporting Braga - UEFA Europa League Quarter Final Second Leg - Arena Lviv, Lviv, Ukraine - 14/04/16. Shakhtar Donetsk's Darijo Srna celebrates his goal against Sporting Braga. REUTERS/Gleb Garanich  Picture Supplied by
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
05.05.2016.
u 10:00

Trojica Hrvata borit će se za mjesto u finalu Europske lige. Anfield i Sanchez Pizjuan domaćini su uzvratnih polufinalnih utakmica

U četvrtak se na Anfieldu i Sanchez Pizjuanu igraju uzvratne polufinalne utakmice Europske lige. Trojica Hrvata borit će se za mjesto u finalu. Lovrenov Liverpool igra protiv Villarreala (0:1), dok Srnin i Duduov Šahtar gostuje u Španjolskoj kod branitelja naslova Seville (2:2).

Darijo Srna, Šahtarov kapetan, već je osvojio ovo natjecanje 2009. godine, a sada se nada finalu unatoč remiju u prvoj utakmici.

– Nažalost, sada ne možemo ništa promijeniti. Moramo se pripremiti za dalje jer je u nogometu sve moguće. Vjerujem u svoju momčad i možemo izboriti finale.

Liverpool bi trebao zabiti barem dva pogotka da izbori završnicu, a njihov šef Jürgen Klopp smatra da ništa nije nemoguće.

– Villarreal zna dosta o nama i poštuje nas. Sada moramo pronaći rješenja za nekoliko stvari, ali na dobrom smo putu.

Finale se igra na St. Jakob-Parku u Baselu 18. svibnja, a Sevilli je dovoljan i remi od 0:0 ili 1:1 za treći finale u nizu ovog natjecanja.

>>Dudu je u sjajnoj formi, treba nam za Euro!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije