Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Sevilla nakon preokreta u gradskom derbiju svladala Betis

Sevilla
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.02.2017.
u 22:36

Sevilla se bodovno izjednačila s vodećim Real Madridom, ali Real ima dvije utakmice manje

Nogometaši Seville iz kola u kolo dokazuju da su ozbiljan konkurent za naslov prvaka Španjolske, a to su potvrdili i u subotu kada su u 24. kolu španjolske lige nakon preokreta u gradskom derbiju svladali Betis sa 2:1.

Betis je poveo u 36. minuti kada je iz slobodnog udarca zabio Riza Durmisi. No, u drugom poluvremenu uslijedio je preokret, Gabriel Mercado u 56. minuti pogađa za 1:1, a Vicente Iborra u 76. donosi pobjedu Sevilli, koja se bodovno izjednačila s vodećim Real Madridom, ali Real ima dvije utakmice manje.

Eibar je kao domaćin slavio protiv Malage s 3:0 i stigao do sedmog mjesta. Pogotke su za domaćine dali Adrian Gonzalez (43, 50) i Sergi Enrich (52). 

Ranije je Leganes demolirao kod kuće Deportivo s 4:0 pogocima Alexandera Szymanowskog (19), Martina Mantovanija (30), Unai Lopeza (81) i Alberta Buena (90+1).

>>Ancelotti dobio predivan dar: Bayern napunio mrežu HSV-a

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije